VIDEO: Ducks-hyökkääjältä mahtava voittomaali jatkoajalla! - "Olin shokissa"

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 12/08/2014
Jaa tämä...

Kyle Palmieri ja ylähyllyn kenkälaatikko.

Joukkueurheilu on siitä hienoa, että ottelut voivat ratketa joukkuepelaamisen lisäksi myös nerokkailla yksilösuorituksilla. Sunnuntaiyönä tällainen kunnia siunaantui Anaheim Ducksia edustavalle Kyle Palmierille.

Ducksin ja Winnipeg Jetsin välinen kamppailu meni jatkoajalle tasatilanteessa 3-3. Jatkoerä ei ehtinyt kuitenkaan vanheta edes yhtä kokonaista minuuttia, kun ankkalauma pääsi juhlimaan vierasvoittoaan.

Ducksin tähtisentteri Ryan Getzlaf tarjoili kiekon hyökkäysalueen kulmaukseen juurikin Palmierille, jolla oli huomattavasti tilaa ja aikaa seuraavan siirtonsa tekemiseen. Kukaan ei kuitenkaan odottanut sitä, mitä Ducks-hyökkääjällä oli mielessä.

Palmieri laittoi lähes nollakulmassa ranteet lukkoon ja nosti kiekon Jets-vahti Ondrej Pavelecin yli aivan maalin kattoon. Jets-rysän etuyläkulmasta lyötyi juurikin kiekon mentävä onkalo, ja Ducks-sankari sai pujotettua kiekon siitä läpi voittomaalin muodossa.

– Me tiedämme, että Palmierilla on hyvä laukaus, mutta olin sokissa. Olin kuin: Wau! Jessus, sehän meni. Me voitimme, Ducks-luotsi Bruce Boudreau sanaili nhl.comille.

Tuota tarkempaa laukausta ei oikeastaan voi suorittaa!

Katso Palmierin mahtava voittomaali tästä!


Twitter: @VeikkaussivutFacebook: Veikkaussivut