VIDEO: Ducks-kapteeni kosti puolustajan telomisen upealla niitillä

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Antti
  • 18/03/2018
Jaa tämä...

Ducks-kapteeni jysäytti hurjan pommin

Anaheim Ducks ja Calgary Flames avasivat oman pudotuspelisarjansa, eikä avausottelu jättänyt katsojia kylmäksi. Ducks hoiti ensimmäisen kamppailun nimiinsä lukemin 3-2. Voiton lisäksi otsikoihin nousi Ducks-kapteeni Ryan Getzlafin upea taklaus.

Flames-pakki Mark Giordano taklasi runkosarjassa polvellaan Anaheimin Cam Fowlerin sairastuvalle. Fowler on edelleen loukkaantuneena, mutta Anaheim pääsi kostamaan Giordanon tempun tyylikkäällä tavalla.

Getzlaf pääsi ottelun kolmannessa erässä lanaamaan Giordanon täysin pystyyn. Kyseessä oli puhdas ja upea taklaus, jossa Flames-pakki sai maistaa omaa lääkettään.

Katso taklaus tästä:

– Giordano oli pelaaja, jolla oli kiekko ja ehkä hän kääntyi niin, ettei hän nähnyt minun tulevan tilanteeseen. Yritin pitää vain olkapääni matalalla ja pysyä jaloillani, halusin vain mennä läpi, Getzlaf kommentoi taklausta NHL.com-sivustolla.

Taklaus oli puhdas, mutta Calgary puolestaan hölmöili itselleen jäähyn tilanteen seurauksena. Dougie Hamilton sai rangaistuksen, kun hän lähti kostamaan Getzlafin pommia.

Lue myös:

VAASAAN JA LAHTEEN VAHVISTUKSET – SPORTIIN JENKKIHYÖKKÄÄJÄ, PELICANSIIN TSEKKIPAKKI

VIDEO: MINNESOTA WILDIN SUOMALAISET VÄRKKÄSIVÄT HUIKEAN MAALIN

Parhaat talletusbonukset