Anaheim Ducksin supertähti ärsyyntyi Teemu Selänteen kommenteista - "Se oli tarpeetonta"

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 10/03/2014
Jaa tämä...

Ryan Getzlaf ei ole pystynyt sulattelemaan Teemu-kirjan kommentteja.

Teemu Selänteen elämänkertakirjan rosoiset kommentit nostattivat melkoista myrskyä Anaheim Ducksin rivistössä. Suomalainen kiekkoikoni kritisoi kirjassaan kovin sanoin muun muassa nykyistä Ducks-valmentaja Bruce Boudreauta.

Osansa Selänteen löylyistä sai myös Ducks-kapteeni Ryan Getzlaf. Kanadaa Sotshin olympialaisissa edustanut supertähti sai Selänteeltä kritiikkiä siitä, ettei ollut pitänyt konkarin puolia tämän kiistassa Boudrauta vastaan.

[ Nappaa Veikkaushuoneelta 10€ riskitön veto tästä linkistä! ]

Getzlaf myönsikin heti kirjan julkaisun jälkeen olleensa yllättynyt Selänteen kommenteista. Torstaina CBS Radion urheilulähetyksessä kellossa oli kuitenkin jo paljon pettyneempi sävy.

– Ollakseni ihan rehellinen, olin vihainen. Se ei ollut kovin hienoa. Se oli tarpeetonta tulla esille tuolla tavalla ja sanoa niitä asioita, Getzlaf linjasi Jim Rome Showssa.

– Teemu ei tiedä kaikkea. Hän ei tiedä kuinka monta kertaa olen puhunut hänestä viimeisten vuosien aikana. Olen yrittänyt auttaa häntä ja saada hänelle sen, mitä Teemu halusi, supertähti jatkoi.

Getzlaf kertoi avoimesti, ettei hän voi edes kapteenina aina puuttua valmennusjohdon asioihin.

– Olen koko joukkueen kapteeni, en vain yhden pelaajan. Minun täytyy punnita sanojani, koska voi puhua ja koska ei. On hetkiä, jolloin asioita ei voi ottaa esille vaan antaa GM:n ja päävalmentajan hoitaa ne.

Ducks-sentteri kuitenkin myönsi, että Selänteen ja Boudreaun välinen kiista oli raskasta seurattavaa koko joukkueelle.

– Kaksi viimeistä vuotta ja kaikki mitä tapahtui oli todella vaikeaa, Getzlaf kertoi.

– Hän on Hall of Fame -pelaaja, joka on ollut täällä pitkään ja jota katsoin ylöspäin kun tulin tänne. Oli aika vaikeaa katsoa, millaiset hänen kaksi viimeistä vuottaan olivat.

Twitter: @VeikkaussivutFacebook: Veikkaussivut