MTV: Lukko-valmentaja siirtyy Jukureihin! | Liiga

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Antti
  • Kuva: AFP
  • 21/02/2018
Jaa tämä...

Jukurit Liigaan?

MTV Sport uutisoi, että Rauman Lukon nykyinen päävalmentaja Risto Dufva siirtyy ensi kauden jälkeen Mikkelin Jukureiden penkin taakse. Luotsin sopimus on MTV:n mukaan peräti kolmen vuoden mittainen.

Valmentaja itse kiisti asian, mutta sopimus on silti varsin todennäköinen. Dufva ei yksinkertaisesti pysty vielä tässä vaiheessa myöntämään sopimusta, vaikka sellainen olisikin jo jollain tasolla tehty.

– Ei mulla mitään sopimusta Jukureihin ole, en sen enempää tätä kommentoi. Ja mun sopimus on Raumalle tämän kauden loppuun, ei se ole mikään salaisuus, Dufva totesi MTV Sportille.

Jukurit on tällä hetkellä vahvin ehdokas seuraavaksi liiganousijaksi, sillä se juhli päättyneellä kaudella Mestiksen mestaruutta.

Länsi Suomen mukaan myös Lukon valmentajakuviot ovat jo selvillä. Lehden mukaan Juha Vuori korvaa Dufvan alkavan kauden jälkeen päävalmentajana. Mies on toiminut kaudesta 2008-09 raumalaisten apuvalmentajana.

Suomen oman jääkiekkosarjan Liigan alkuun on enää vaivaset 28 päivää. Vedonlyöntisivut tarjoavat jo nyt mahdollisuuden veikata, kuka nostaa Kanada-maljan ilmaan kauden päätteeksi. Käy jättämässä oma arviosi esimerkiksi peliyhtiö Unibetin sivuilla!

Lue myös:

Sami Salon ura ohitse!

Niko Hovinen palaa Liigaan!

nordicbet-valioliiga-790