VIDEO: Dungalle lähtöpassit Brasilian peräsimestä

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Tuomas
  • Kuva: AFP
  • 22/03/2018
Jaa tämä...

Brasilian jalkapalloliitto on tehnyt rajun päätöksen.

Brasilian jalkapalloliitto on antanut maan päävalmentaja Dungalle, jonka alaisuudessa Etelä-Amerikan mestaruusturnaus Copa America meni Brasilialta pahasti penkin alle.

Brasilian urakka päättyi yllättäen jo lohkovaiheeseen. Dungan viimeiseksi kamppailuksi jäi vähämaalinen tappio Perua vastaan, mikä sinetöi keltasinisten jäämisen pudotuspelien ulkopuolelle.

Brasilian lohkon voitto meni Perulle ja heidän lisäkseen jatkoon pääsi myös Ecuador. Lohkon viimeiseksi jäi Haiti, joka ei onnistunut saalistamaan kolmeen otteluun voittoakaan.

Dunga valmensi Brasiliaa ensimmäisen kerran vuosina 2006-2010 ja silloin paras saavutus oli Copa American voitto vuonna 2007. Dunga erosi toimestaan, kun Hollanti voitti heidät MM-kisojen puolivälierissä vuonna 2010.

Brasilian jalkapalloliitto ilmoitti Dungalle päätöksestä heti, kun Dunga palasi kotimaahan. ESPN kertoo, että Corinthiansin päävalmentajaa Titea viedään kovaa vauhtia maan seuraavaksi päävalmentajaksi.

Vaikka Dungan alaisuudessa Brasilia oli suuri pettymys, keltasiniset joutuivat tulemaan toimeen pahasti vajaamiehisenä. Brasilialta puuttui muun muuassa Neymar, joka ei saanut Barcelonalta lupaa pelata kilpailussa.

Katso videolta Dungan viimeisen ottelun huippuhetket:

 

Copa Americassa pelattiin Suomen aikaa viime yönä kaksi ottelua ja muutaman päivän kuluuttua vuorossa ovat ensimmäiset pudotuspelikamppailut. Pudotuspeleihin suurimpana ennakkosuosikkina lähtee Argentiina.

Peliyhtiö Nordicbet on jalkapallovedonlyöntiin erinomainen valinta. Sivuston kautta on mahdollista lyödä vetoa eri jalkapallosarjoista ja hankkia loistavan talletusbonuksen.

Lue myös:
VIDEO: Puolalle kova isku – Wojciech Szczesny loukkaantunut?
VIDEO: Zlatan Ibrahimovic ensi kaudeksi Manchester Unitediin

BONUS 100€ ja 70€ ilmaisvetoina
Avaa pelitili nyt!
Pelaa