VIDEO: Taas Riosta poisjäänti - Dustin Johnson jää sivuun

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Tuomas
  • Kuva: AFP
  • 07/09/2016
Jaa tämä...

Golfin maailman kakkospelaaja ei lähde Rioon.

Golfin supertähti Dustin Johnson on ilmoittanut, että hän jää pois Rion olympialaisista. Rajulle ratkaisulle syy löytyy zikaviruksesta.

Johnsonin poisjäänti ei ole ainut laatuaan, sillä jo aiemmin golfin kärkipelaajista ovat jääneet pois Jason Day, Rory McIllroy ja Adam Scott. Day on tällä hetkellä maailman ykköspelaaja. McIllroy olisi puolestaan ollut rankattu neljänneksi.

– Tämä ei ollut helppo ratkaisu minulle. Mutta huolta zikaviruksesta ei voi sivuuttaa, Johnson sanoi tiedotteessa.

Zikaviruksen kanssa on oltava tarkkana, sillä sen on todettu aiheuttavan vakavia sikiövaurioita. Lisäksi zikavirus on yhdistetty pienipäisyyteen eli mikrokefaliaan.

– Morsiameni ja minä suunnittelemme saavamme enemmän lapsia lähitulevaisuudessa. Tunnen itseni vastuuttomaksi laittamalla minut, hänet tai meidän perheemme alttiiksi riskeille, Johnson päätti.

Johnson voitti viime kuussa kauden toisen major-turnauksen US Openin, mutta nyt siis saatiin jälleen yksi nimi olympialaisiin lisää, joka ei lähde taistelemaan menestyksestä Riossa. Olympialaiset saa merkittäviä poissaoloja myös muistakin lajeista.

 

Peliyhtiö Veikkaushuone on golfvedonlyöntiin erinomainen valinta. Sivuston kautta on mahdollista lyödä vetoa eri golfturnauksista ja hankkia loistavan talletusbonuksen.

Lähde: Yle Urheilu

Lue myös:
VIDEO: Petr Cech lopettaa uransa maajoukkueessa
VIDEO: Niklas Moisander siirtymässä Werder Bremeniin

betsson mainos
Uusi Betssonilla?
betsson logo
TALLETA 100 € – SAAT 200 € ja 25€ ilmaisvedon!
Pelaa