allegri kiroilu

Dybala managerilleen: "MOTHERFUCKER"

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Anssi
  • Kuva: AFP
  • 23/04/2018
Jaa tämä...

Onko Juventuksessa kehittymässä riita päävalmentaja Massimiliano Allegrin ja tähtipelaaja Paulo Dybalan välillä?

Juventus myllytti viime viikonloppuna Serie A:ssa Udinesen peräti 6-2, mutta kun Allegri otti Dybalan tilanteessa 4-2 vaihtoon, niin televisiokameroiden edessä Dybalan nähtiin sanovat managerilleen, että ”La concha de tu madre”. Lause on espanjaa, ja tarkoittaa kirjaimellisesti, että ”your mother’s pussy”, eli ”äitis pimpsa”. Lauseen tarkempi englanninkielinen käännös voisi olla, että ”motherfucker”. Latinokulttuureissa tällainen on suuri loukkaus.

Solvaamisesta ei oikein voi enää painaa villasella, kun se on televisiossa näytetty ja uutistoimistotkin ovat asian noteeranneet. Viime kaudelle Juventus laittoi Leonardo Bonuccin yhden ottelun pelikieltoon, kun tämä solvasi Allegria pelin aikana. Kesällä Bonucci, yksi maailman parhaista puolustajista, vaihtoi Juventuksesta AC Milaniin. Miten käy Dybalan?

Juve -fanit keskustelupalstoilla ovat ahkerasti käyneet läpi uhkaavaa riitaa. Dybalan vaihtaminen kyllä ymmärretään, Juventus on todella tiukan otteluohjelman edessä. Allegrin taitoon käsitellä tähtipelaajia ei oikein uskota. Vidalin, Moratan ja Bonuccin lähtö seurasta laitetaan Allegrin syyksi, ja nyt pelätään, että Dybalakin lähtee. Argentiinalaisesta Dybalasta on odotettu Juventukseen uutta numero kymppiä. Ehkä Dybala voisi joskus olla yhtä hyvä, ja tuleva seuralegenda, kuin Juven kymppien kymppi, Alessandro del Piero?

 

 

Parhaat talletusbonukset