VIDEO: Huippulupaus teki NHL-historiaa - 20 vuotta vanha ennätys uusiksi

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Tuomas
  • Kuva: AFP
  • 25/04/2018
Jaa tämä...

Detroit Red Wingsin tulokas luisteli itsensä historiaan.

Jääkiekkoseura Detroit Red Wingsin tulokaspelaaja Dylan Larkin teki jotain käsittämätöntä, kun nuori hyökkääjä luisteli tähdistöottelun taitokisojen historian nopeimman ajan. Larkin luisteli kierroksen aikaan 13,172 sekuntia ja ohitti aiemman nopeimman ajan kahdella sekunnin kymmenyksellä.

Mike Gartner, joka piti hallussaan NHL:n edellistä ennätystä, luisteli oman ennätyksensä vuonna 1996. Itseasiassa tuolloin Larkin ei ollut vielä syntynytkään. Gartner teki ennätyksen uransa viimeisien vuosien aikana.

– Se on paljon vaikuttavampaa kuin tehdä se 20-vuotiaana, Larkin jutteli.

Larkin oli kaatua kolmannessa kulmassa, joten uuden ennätyksen tekeminen ei ollut helppoa.

– Painoin todella kovaa. Siinä olisi voinut käydä huonosti. Tästä olisi luultavasti tullut viimeinen tähdistöotteluni, jos olisin kaatunut. Onneksi pysyin pystyssä, ennätyksen uusi haltija jatkoi.

Larkin oli muutenkin kovassa vireessä, sillä nuori mies hankki Idälle kolme pistettä voitettuaan eränsä, tehtyään nopeimman ajan karsinnoissa ja rikottuaan entisen ennätyksen. Nopeuskisan jälkeen Itä johti taitokisaa selkein numeroin 5-1. Länsi kukistui lopulta pistein 29-12.

– Tämä on ikään kuin juhla sille, miten kauteni on mennyt. Olin rento, tapasin pelikavereita ja nautin niin paljon kuin voin – paineeton, hauska viikonvaihde, Larkin päätti.

Varsinainen tähdistöottelu pelataan sunnuntaina. Leo Komarov ja Pekka Rinne ovat edustamassa suomalaista osaamista. Heistä molemmat nähdään idän joukkueessa.

SM-liigassa pelataan tänään yksi ottelu, jossa HPK saa vieraakseen HIFK:n. Lue ottelusta vihje tästä.

Peliyhtiö Veikkaushuone on vahvasti mukana jääkiekkosarjojen otteluissa. Sivuston kautta on mahdollista lyödä vetoa jääkiekkosarjojen otteluista ja hankkia erinomaisen talletusbonuksen.

Lue myös:
Jagr ja Chewbacca olivat fanien suosikit läpiajokisassa
NHL-blogi: Barkoville yli 35 miljoonan sopimus

betsson mainos
Uusi Betssonilla?
betsson logo
TALLETA 100 € – SAAT 200 € ja 25€ ilmaisvedon!
Pelaa