Ecuador vs. Ranska -ottelun tärpit veikkaajille

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 17/04/2018
Jaa tämä...

Kisojen vakuuttavin maa Ranska kohtaa Ecuadorin.

Myöhäisillan ottelu Ecuadorin välillä ei ole sieltä helpoimmasta päästä vedonlyönnin näkökulmasta. Ranska on käytännössä varmistanut lohkovoiton, jos viimeisellä kierroksella ei nähdä jotain aivan uskomattomia maalimääriä.

Ecuadorilla tilanne on melko kinkkinen. Se on tasapisteissä Sveitsin kanssa paremmalla maalierolla, jolla on vastassa heikko Honduras. Sveitsi on ottelussa selvä suosikki, joten todennäköisesti Ecuador ei tappiolla lohkosta jatkoon ole menossa.

Alle on kerätty muutamia mielenkiintoisia vetokohteita illan ottelua silmällä pitäen.

 

Pitkäveto

Ranska on ollut ehkä kisojen vakuuttavin joukkue tähän mennessä. Bet365:n kertoimet otteluun ovat 5,25 – 4,20 – 1,67. Ecuador ei ole esittänyt kummoista peliä tähän mennessä eikä tilanne siitä tuskin miksikään muutu nyt kun vastassa on vielä kovempi joukkue. Siksi Ranskan voitto paras vaihtoehto.

 

Puoliaika/lopputulos

Jos Ranska siirtyy ensimmäisellä puoliajlla johtoon, tulee se todennäköisesti jäädyttämään peliä toisella puoliajalla. Ecuador hakee varmasti tiukasti tasoitusta eikä sillä edes olisi Ranskalle lohkovoiton kannalta merkitystä. Siksi haemme tähän kohteeseen hyvää tärppiä puoliaika/lopputulos -veikkauksella 2/X eli Ranska johtaa puoliajalla ja peli päättyy tasan. Tähän parhaan kertoimen tarjoaa NordicBet 16,00 [ Uusille NordicBetin asiakkaille 50€ riskitön veto tästä ]

 

Tasoitusvedot

Ranskan yhden maalin voitolle saa erittäin pelattavan kertoimen 4,00 [ Betsson, uusille asiakkaille 10€ riskitön veto MM-kisoihin ]

 

Huom! Veikkaushuone tarjoaa sivujemme kautta tuleville uusille pelaajille 10€ ilmaista pelirahaa ilman talletusta. Voit käyttää rahat vaikka tähän matsiin. Saat sen vain tästä linkistä.

Lue myös nämä näkemyksemme illan otteluista:

Bosnia ja Hetrsegovina – Iran
Nigeria – Argentiina

Veikkaussivut | Henkka

Twitter: @VeikkaussivutFacebook: Veikkaussivut