VIDEO: Eddie Läck näyttää että maalivahtikin osaa viimeistellä

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Teemu
  • Kuva: Video
  • 08/12/2016
Jaa tämä...

Kaikki maailman lätkäfanit rakastavat maalivahtien tekemiä maaleja. Uusimpana tulokkaana nimensä tähän rakkauden kirjaan on raapustanut Carolina Hurricanesin ruotsalaismaalivahti Eddie läck.

Läck lupasi viime kauden päätteeksi hurrikaani-faneille, että hän tekee kesän aikana kaikkensa tullakseen paremmaksi pelaajiksi, jotta voi auttaa joukkuetta menestymään paremmin ensi kaudella. Nyt on käynyt ilmi, että mies ei pelleillyt lausuntonsa kanssa, monet tosin varmasti odottivat miehen ottavan ensi kaudella paremmin koppeja eikä tekevän sen sijaan maaleja.

Vastikään Brittiläisessä Kolumbiassa Salmonin kaupungissa pelatussa Pro-Am Scholarship höntsyottelussa Läck näytti, että ei häntä ole aina pakko tolppien väliin heittää. Tiukan paikan tullen, kun oma joukkue on tappiolla ja tarvitaan kuudetta kenttäpelaajaa, niin Läck voi luistella omalta maalilta suoraan hyökkäyspäähän hoitamaan sen tontin.

Katso alta video, jossa mies on täysissä maalivahdin kamoissa (lukuun ottamatta mailaa) tukemassa joukkueensa hyökkäystä ja kiskaisee kiekon yläputken alle. Lisäksi Läck heittää maalin päälle asianmukaisen tuuletuksen.

 

 

Lue myös:

JAN-MIKAEL JÄRVISESTÄ ODOTETAAN TAPPARASSA MAALITYKKIÄ ENSI KAUDEKSI

MAAILMAN KALLEIN XI – ARVO YLI 700 MILJOONAA EUROA

betsson mainos
Uusi Betssonilla?
betsson logo
TALLETA 100 € – SAAT 200 € ja 25€ ilmaisvedon!
Pelaa