Edmonton Oilers - Colorado Avalanche 6.12.2013 | NHL

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 12/05/2013
Jaa tämä...

Tärkeät pisteet jaossa Edmontonin sekä Coloradon iskiessä yhteen.

Edmonton Oilers – Colorado Avalanche, merkki yli 5,5 maalia, kerroin 2,05 Unibet

Unibetin kertoimet otteluun 2,95 | 3,75 | 2,15 PELAA TÄSTÄ

 

 

Jääkiekon NHL:n ottelussa yhteen iskevät Edmonton Oilers sekä vastaan asettuva Colorado Avalanche. Tiedossa on todennäköisesti runsasmaalinen kohtaaminen. Läntisessä konferenssissa Edmonton Oilers on tällä hetkellä edelleen viimeisenä, kun taas Colorado Avalanche löytyy samasta konferenssista kuudennelta sijalta. Joukkueiden välinen piste-ero on tässä vaiheessa kahdeksantoista pistettä Colorado Avalanchen eduksi. Etenkin Edmonton Oilers on ollut tällä kaudella erittäin runsasmaalinen joukkue, sillä kotijoukkueen puolustus on vuotanut hirveällä tavalla. Edmonton Oilersilla potentiaalia kylläkin löytyy, mutta mitään hyötyä tai iloa siitä ei ole, jos omissa verkot ovat tähän mennessä heiluneet yli sata kertaa. Edmonton hävisi edellisessä ottelussaan Phoenix Coyotesia vastaan 2-6 maalein, joten se kertoo paljon kotijoukkueen tilanteesta.

Colorado Avalanche on saalistanut kolmesta edellisestä vierasottelustaan voitot, sillä putkeen ovat kaatuneet Phoenix Coyotes, Los Angeles Kings sekä viime kerralla Minnesota Wild. Colorado Avalanche on ollut ehdottomasti yleisesti sanottuna selkeästi Edmonton Oilersia niukkamaalisempi joukkue, mutta Edmonton Oilersin sekä Colorado Avalanchen kohdatessa yhteen maaleilla ollaan aikaisemmilla kerroilla juhlittu. Colorado Avalanche on ollut alkukaudella yksi suurimmista yllättäjistä, mutta toisaalta faktaa alkaa olla se, että Edmonton Oilersille esimerkiksi juuri Colorado Avalanche lukeutuu päävastustajiin. Edmonton Oilersin alakerta on erittäin virheherkkää, mutta kotijoukkueen on saatava tasaisuutta tekemiseensä – tai sitten kausi tulee päättymään Edmontonin osalta hyvinkin nopealla aikataululla.

Edmonton Oilersin suurin ongelma tällä hetkellä puolustuksen lisäksi on se, että sivussa kotijoukkueelta on valtava määrä pelaajia. Edmonton Oilersin sairaslista on yksi pahimmista koko liigassa. Edmonton Oilersin kokoonpanoa on jouduttu muokkaamaan melkeinpä ottelussa kuin ottelussa ja sehän kertoo vain siitä, että hyvin ailahtelevasti kotijoukkue onkin esiintynyt. Neljä kotiottelua ovat sentään viimeksi tuottaneet Edmonton Oilersille kaksi voittoa, joten jotain positiivistäkin on löydettävä. Lähtökohtaisesti yli 5,5 maalia on erinomainen valinta vetokupongille mukaan. Sairaslista on Edmontonin osalta niin merkittävä, että se todennäköisesti sekoittaa vain lisää kotijoukkueen tilannetta.

Veikkaussivut | Tuomas