Edmonton Oilers - Dallas Stars 14.11.2013 | NHL

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 25/04/2018
Jaa tämä...

Lisääkö Dallas vierasottelussa Edmontonin tuskaa?

Edmonton Oilers – Dallas Stars, merkki 2, kerroin
Edmonton Oilers – Dallas Stars ML, merkki 2, kerroin

Betssonin kertoimet otteluun 2,50 | 3,75 | 2,50

 

 

Läntisen konferenssin viimeisenä oleva Edmonton Oilers yrittää pysäyttää järkyttävän alamäkensä kotiottelussa Dallas Starsia. Jääkiekon NHL tarjoaa Suomen aikaa tulevana yönä kolme ottelua. Dallas Stars on tällä hetkellä läntisessä konferenssissa sijalla yksitoista. Dallas Starsin alkukausi on ollut surkea, mutta vielä surkeammin on mennyt Edmonton Oilersilla. Kotijoukkueesta ei oikeastaan ole mitään hyvää sanottavaa. Edmonton Oilers on voittanut varsinaisella peliajalla kaksi ottelua, joten eikö se kerro jo jotain kotijoukkueen tilanteesta? Edmonton Oilersille ollaan tehty 75 maalia ja se on puhtaasti täysi katastrofi. Voittamisesta on turhaa edes haaveilla, jos omissa verkot heiluvat tähän tahtiin.

Dallas Stars hävisi edellisessä ottelussaan kotona Chicago Blackhawksille 2-5 maalein, mutta sitä ennenhän sentään Dallas Stars voitti kolme vierasottelua putkeen! Dallas Stars on pelannut oikeastaan läpi kauden huomattavasti pienempiä maalimääriä sisältäneitä otteluita, mutta joka tapauksessa kolmesta vierasottelusta kolme voittoa on aina erinomainen suoritus. Viimeksi Chicago Blackhawks katkaisi Dallas Starsin selkärangan toisen erän lopulla, mutta toisaalta Dallas Starsin tilanne on kokonaisuudessaan huomattavasti valoisampi kuin kotijoukkueen – vaikkakin Dallas onkin voittanut varsinaisella peliajalla vasta neljä kertaa.

Edmonton Oilersin peli on ollut täysin sekaisin oikeastaan läpi kauden, mutta syy ei pelkästään ole siinä, että puolustus vuotaa. Osa syy on tietenkin siinä, että Edmonton Oilersin maalivahtipeli on järkyttävällä tasolla. Devan Dubnyk ei ole saanut rantapallojakaan kiinni kotijoukkueen maalilla. Devan Dubnykin päästettyjen maalien keskiarvo on lähes neljä, joten tosissaan voittaminen on sillä tavalla mahdotonta. Itseasiassahan Edmonton Oilers palkkasi hetki sitten maalilleen Iljya Bryzgalovin, mutta Edmontonin uusi maalivahti ei tässä ottelussa vielä pelaa. Edmontonin tilannetta ei helpota se, että kotijoukkueella on isoja riitoja jään ulkopuolella. Kotijoukkueella on paljon erimielisyyksiä keskenään, joten Dallas Starsille tarjotaan enemmän kuin hienoa tilaisuutta jatkaa kotijoukkueen surkeaa alkukautta. Sen pidemmittä puheitta Dallas Stars napataan vetokupongille mukaan.

Veikkaussivut | Tuomas