Edmonton Oilers - Florida Panthers 22.11.2013 | NHL

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 20/03/2018
Jaa tämä...

Järjestävätkö Edmonton sekä Florida maalijuhlat jumbofinaalissa?

Edmonton Oilers – Florida Panthers, merkki yli 5,5 maalia, kerroin

Betsafen kertoimet otteluun 2,15 | 3,85 | 2,95

 

 

Jääkiekon NHL:n ottelutarjontaa, Edmonton Oilers sekä Florida Panthers iskevät yhteen kierroksen jumbofinaalissa. Lähtökohtaisesti finaali se on tämäkin ja varmasti maaleja tullaan näkemään molemmissa päissä. Etenkin Edmonton Oilers omaa potentiaalia huomattavasti parempaan menestykseen, mutta faktaa on se, että kotijoukkueenkin puolustus on äärimmäisen ailahtelevainen. Edmonton Oilersille ollaan tähän mennessä tehty 83 maalia ja se on kauniisti sanottuna järkyttävä lukema. Sillä tavalla voittaminen on tässä lajissa melkoisen vaikeaa. Itseasiassa Edmonton Oilers johtaa päästettyjen maalien tilastoa, mutta toisaalta Florida Panthersin ei tarvitse olla lainkaan tästä pahoillaan, sillä myös vierasjoukkueen puolustus on vuotanut enemmän kuin laki sallii.

Edmonton Oilersilla on alla kaksi voittoa, ensin Edmonton Oilers voitti Calgary Flamesin vieraissa 2-4 maalein ja heti perään kaatui kotonaan Columbus Blue Jackets vaatimattomasti 7-0 maalein! Kahteen edelliseen otteluun yksitoista tehtyä maalia on erinomainen suoritus joukkueelta kuin joukkueelta. Edmonton Oilersilla riittää laatuakin joukkueessa ja nyt muutamassa edellisessä ottelussa laatu on alkanut näkymään myös tulostaululla. Edmonton Oilersin olisi saatava tästä ottelusta voitto jälleen tilille, sillä muuten kahdesta voitosta ei juurikaan apua kotijoukkueelle sinänsä ole. Florida Panthers lukeutuu tällä kaudella Edmontonin päävastustajiin, mutta on otettava huomioon, että myös Florida Panthers on voittanut muutaman edellisen ottelunsa.

Edmonton Oilersillahan on ollut valtavia ongelmia maalinteon kanssa nimenomaan kotiotteluiden osalta, mutta viimeksi seitsemän maalia Columbus Blue Jacketsin verkkoon nosti varmasti selkeästi kotijoukkueen itseluottamusta! Nyt kun Florida Panthers on saanut myös muutaman voiton alleen, tiedossa saattaa olla hyvinkin runsasmaalinen kohtaaminen. Kumpikaan joukkue ei ole missään vaiheessa vakuuttanut millään tavalla, mutta maaleja etenkin Edmonton Oilers osaa tehdä. Voiton suhteen lähtökohdat ovat täysin ympäripyöreät, sillä Edmonton Oilers kärsii tämänkin ottelun alla loukkaantumisongelmista. Florida Panthers saa tässä asiassa ehdottomasti etua itselleen. Lähtökohtaisesti järkevin valinta on yli 5,5 maalia vetokupongille mukaan.

Veikkaussivut | Tuomas