Edmonton Oilers - Phoenix Coyotes 25.1.2014 | NHL

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 25/03/2018
Jaa tämä...

Nappaako Phoenix täyden pistepotin Edmontonin kustannuksella?

Edmonton Oilers – Phoenix Coyotes, merkki 2, kerroin 2,35 Unibet
Edmonton Oilers – Phoenix Coyotes ML, merkki 2, kerroin 1,85 Unibet

Unibetin kertoimet otteluun 2,60 | 3,85 | 2,35 PELAA TÄSTÄ

 

 

Jääkiekon NHL:n ottelutarjontaa, Edmonton Oilers sekä Phoenix Coyotes iskevät yhteen vierasjoukkueen kannalta äärimmäisen tärkeässä kamppailussa. Tähän otteluun asetetaan vain yksi selkeä ennakkosuosikki ja se on Phoenix Coyotes. Edmonton Oilers pystyy pelaamaan loppukauden täysin paineettomassa tilanteessa, mutta kotijoukkueen tilanteesta on vaikeaa lähteä mitään hyvää sanomaan. Tätä menoa Edmonton Oilers tulee jäämään konferenssissa viimeiseksi joukkueeksi. On täysin käsittämätöntä, että Edmonton Oilersille ollaan tähän mennessä tehty lähes 200 maalia – toisaalta onkin turhaa lähteä edes miettimään, että minkä takia kotijoukkueen kausi on mennyt jo tässä kohdassa täysin piloille. Todellisuudessa Edmonton Oilers on joukko epämääräisiä pelaajia, jotka pelaavat joko omaan pussiin tai sitten täysin välinpitämättömästi. Kymmenen voitettua ottelua varsinaisella peliajalla kertoo kaiken kotijoukkueen tilanteesta.

Laitetaan tietovisakysymys tähän kohtaan eli kysymys kuuluu, että kuka tietää Edmonton Oilersin edellisen voitto-ottelun päivämäärän? Edmonton Oilersin tilanne alkaa vaikuttamaan jo puhtaasti säälittävältä, sillä kotijoukkue kulkee käytännössä tappiosta toiseen. Edellisellä kierroksella Edmonton Oilers hävisi Vancouver Canuksille 1-2 maalein. Viime otteluissaan Edmonton Oilersille maalinteko on ollut täysin vieras käsite, joten siinä mielessä jatkoakaan ajatellen se ei lupaa hyvää. Neljään edelliseen otteluun Edmonton Oilers on kaiken kaikkiaan viimeistellyt kuusi maalia eli se tarkoittaa sitä, että maalinteko on ollut kotijoukkueelle täydellistä tervanjuontia. Kotijoukkueen kokoonpanosta löytyy kylläkin varteenotettavia maalintekijöitä, mutta kausi on lähtenyt Oranssien kohdalla heti alusta lähtien väärälle raiteelle, joten loppukausi on ollut pelkkää pelailua. Edmonton Oilersin kausi tulee päättymään joka tapauksessa sukellukseen, joten tavallaan kyllähän se ymmärtää, kun kotijoukkueen pelaajien motivaatiokin on todennäköisesti mitä sattuu.

Phoenix Coyotes on ajautunut kahden ottelun mittaiseen tappioputkeen, mutta sitä ennenhän vierasjoukkue nappasi kaksi komeaa voittoa Vancouver Canuksin sekä New Jersey Devilsin kustannuksella. Phoenix Coyotesin kohdalla eletään kaiken kaikkiaan todella mielenkiintoisia vaiheita, sillä tälläisistä otteluista vierasjoukkueen on pystyttävä voittoja nappaamaan tai muussa tapauksessa pudotuspelihaaveet voidaan unohtaa hyvinkin nopealla aikataululla. Phoenix Coyotesin kannalta hyvä asia on se, että vierasjoukkue on pelannut vähän otteluita verrattuna moneen muuhun joukkueeseen, mutta se ei tarkoita sitä, että nyt olisi aika lähteä pelaamaan puolivaloilla. Phoenix Coyotesin vierasvoitto vaikuttaa kaiken kaikkiaan erittäin todennäköiseltä, sillä vierasjoukkueen sairaslistahan saattaa olla tähän otteluun lähdettäessä tyhjä. Suomeksi sanottuna Martin Hanzal sekä David Schlemko ovat tekemässä paluuta vierasjoukkueen vahvuuteen. Monihan varmasti tietääkin jo tässä vaiheessa sen, että Edmonton Oilersin sairaslista on pitkä kuin nälkävuosi. Kotijoukkueelta on sivussa useita tärkeitä pelaajia, joten vierasvoitosta lähdetään liikenteeseen. 

Veikkaussivut | Tuomas