Edmonton Oilers - Pittsburgh Penguins 11.1.2014 | NHL

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 01/10/2014
Jaa tämä...

Jatkuuko Pittsburghin hurja pelivire Edmontonin kustannuksella?

Edmonton Oilers – Pittsburgh Penguins, merkki 2, kerroin 1,85 Nordicbet

Nordicbetin kertoimet otteluun 3,40 | 4,20 | 1,85 PELAA TÄSTÄ

 

 

Jääkiekon NHL:n ottelutarjontaa, Pittsburgh Penguins matkustaa testaamaan Edmonton Oilersin päivän vireen. Pittsburgh Penguins lähtee tähän otteluun vierasjäästä huolimatta selkeänä ennakkosuosikkina. Läntisessä konferenssissa viimeisenä oleva Edmonton Oilers on ansainnut paikkansa pakan pohjimmaisena, sillä kotijoukkueen puolustuksen työskentely on ollut karmeaa seurattavaa. Tarkemmin sanottuna Edmonton Oilersille ollaan tähän mennessä viimeistelty vaatimattomasti yli 160 maalia. Edmonton Oilersilla on muutamia taitavia yksilöitä, mutta joukkueena kotijoukkueen materiaalilla ei pudotuspeleihin ole tälläkään kaudella mitään asiaa. Varsinaisella peliajalla Edmonton Oilers on pystynyt saalistamaan ainoastaan kymmenen voittoa, joten millään mittarilla katsottuna kotivoitto ei tässä kohteessa vaikuta todennäköiseltä lopputulokselta.

Viisi edellistä ottelua ovat Edmonton Oilersille tuottaneet ainoastaan yhden voiton. Edellisellä kierroksella Edmonton Oilers hävisi kotonaan St.Louis Bluesille 2-5 maalein. Kahteen edelliseen otteluun kotijoukkue on viimeistellyt hienosti peräti seitsemän maalia, mutta kokonaisuutta ajatellen puolustus on vuotanut melkeinpä jokaisessa muussa ottelussa. Edmonton Oilersin puolustus on todella virheherkkää porukkaa, joten missään tapauksessa kotijoukkuetta ei ole syytä pudotuspelijoukkueeksi enään tässä vaiheessa ennustaa. Edmonton Oilers on kotonaan pystynyt viime aikoina muutaman hienon voiton nappaamaan, mutta tasaisuutta kotijoukkueelta ei ole löytynyt. Yksittäisessä ottelussa Edmonton Oilers on pystynyt voittamaan huomattavasti laadukkaampiakin joukkueita, mutta kahden hyvän ottelun pelaaminen putkeen on kotijoukkueelle ollut täysin vieras käsite. Se onkin tuhonnut kotijoukkueen haaveet pudotuspelipaikoista.

Pittsburgh Penguinsista eli itäisen konferenssin parhaimmasta joukkueesta ei ole edelleenkään mitään uutta sanottavaa, sillä vierasjoukkue voittaa yksinkertaisesti käytännössä ottelun kuin ottelun, vaikka sivussa on edelleen Pingviineiltä useita merkittäviä avainpelaajia. Pittsburgh Penguinsille viisi edellistä ottelua ovat tuottaneet neljä voittoa, vaikka loukkaantumisia vierasjoukkueella riittää. Siinä mielessä Pingviinit ovat upea seura, sillä loukkaantumiset eivät tunnu menoa haittaavan. Kolmeen edelliseen otteluun Pittsburgh Penguins on viimeistellyt vaatimattomasti viisitoista maalia. Pittsburgh Penguinsiltahan edelleen sivussa ovat esimerkiksi Chris Pronger, Pascal Dupuis, Paul Martin, Andrew Ebbett, Tomas Vokoun sekä Jayson Megna, mutta täytyy samalla ottaa huomioon, että myös Edmonton Oilersilla on suuria ongelmia loukkaantumisten kanssa. Edmonton Oilersin vahvuudestahan sivussa ovat esimerkiksi Ales Hemsky, Philip Larsen, Ryan Hamilton sekä Richard Bachman. Joukkueiden viidestä edellisestä kohtaamisesta voitto on mennyt neljä kertaa Pittsburgh Penguinsin eduksi. Lähtökohdat eivät lupaile tälläkään kerralla mitään muuta kuin Pingviinien vierasvoittoa.

Veikkaussivut | Tuomas