Edmonton Oilers - Vancouver Canuks 22.1.2014 | NHL

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 18/04/2018
Jaa tämä...

Juhliiko Vancouver merkittävää vierasvoittoa Edmontonista?

Edmonton Oilers – Vancouver Canuks, merkki yli 5,5 maalia, kerroin 1,96 Unibet

Unibetin kertoimet otteluun 2,85 | 3,80 | 2,20 PELAA TÄSTÄ

 

 

Jääkiekon NHL:n ottelussa yhteen iskevät Edmonton Oilers sekä vieraaksi saapuva Vancouver Canuks. Tiedossa tulee olemaan kaiken kaikkiaan runsasmaalinen kohtaaminen. Läntisessä konferenssissa Edmonton Oilers on tälläkin hetkellä viimeisenä, kun taas Vancouver Canuksin sijoitus samaisessa konferenssissa on seitsemäs. Joukkueiden välinen piste-ero tässä vaiheessa on hieman yli kaksikymmentä pistettä vierasjoukkueen eduksi. Edmonton Oilers sekä Vancouver Canuks ovat viime aikoina olleet kriisissä, joten sehän vain lisää runsasmaalisen kamppailun tunnusmerkkejä. Edmonton Oilers on varsinkin ollut läpi kauden todella epätasainen joukkue ja sitä kautta kotijoukkueen otteluissa maaleja ollaan tehty kovalla prosentilla. Edmonton Oilersin puolustuksestahan on vaikeaa lähteä hyvää sanomaan, sillä noin 180 maalia omiin on sellainen lukema, että ei tiedä pitäisikö sille itkeä vai nauraa.

Edmonton Oilers on joutunut viime aikoina matkustelemaan todella paljon, sillä neljä edellistä kamppailuaan Edmonton Oilers on pelannut vieraissa – jokaisesta edellä mainitusta ottelusta kotijoukkueella alla on tappiot melko selkein numeroin! Edellisellä kierroksella Edmonton Oilers taisteli kylläkin hyvin Winnipeg Jetsin vieraana, mutta liian monessa vierasottelussa edmontilaisille tehdään keskimäärin viittä maalia. Sillä tavalla voittaminen tässä lajissa on suhteellisen vaikeaa. Edmonton Oilersin ottelut ovat kylläkin erittäin yleisöystävällisiä, sillä tosissaan niissä maaleja nähdään, mutta toisaalta kotijoukkueellahan ei ole pudotuspeleihin minkäänlaista asiaa. Edmonton Oilers pystyy pelaamaan tulevissa otteluissa näin ollen täysin paineettomassa tilassa. Nyt kysymys kuuluukin, että vaikuttaako se Edmonton Oilersin tekemiseen hyvällä tavalla vai jatkuvatko kotijoukkueen erittäin epätasaiset sekä ailahtelevaiset peliesitykset?

Vancouver Canuks lähtee tähän otteluun vieraissakin ennakkosuosikkina, sillä edellisellä kierroksella vierasjoukkue nappasi komean voiton Calgary Flamesista 3-2 maalein. Calgary Flames oli vastustajana surkeaa luokkaa, mutta kaiken kaikkiaan Vancouver Canuksin kannalta tärkeintä oli se, että karmea tappioputki tuli päätökseensä. Vierasjoukkueella on ollut viime aikoina todella vaikeaa kuten vihjeen ensimmäisessä kappaleessa asiasta jo mainittiinkin. Vancouver Canuksin rutiinin taso on kuitenkin huomattavasti laadukkaampaa luokkaa kuin Edmonton Oilersilla. Motivaatiohan on tässä tapauksessa täydellisesti Vancouver Canuksin puolella, mutta toisaalta Edmonton Oilersillakaan ei ole varaa loppukautta laittaa täysin pelleilyksi. Vihjeen loppuun on syytä todeta, että Edmonton Oilersilla sekä Vancouver Canuksilla riittää merkittäviä loukkaantumisia. Siinä mielessä sekin saattaa vain lisätä sen todennäköisyyttä, että maaleja on tiedossa. Edmonton Oilersin loukkaantumislista näyttää varsinkin todella karmealta, vaikka kotijoukkuehan saattaa saada kokoonpanoon takaisin Ales Hemskyn, Nail Yakupovin sekä Matt Hendricksin. Vaikeaa tälläiseen otteluun on muuta lähteä tarjoamaan kuin yli 5,5 maalia vetokupongille mukaan.

Veikkaussivut | Tuomas