edmonton oilers winnipeg jets

Yön suomalaispelissä Jokinen & Pakarinen vs. Laine & Armia!

  • Sites desk
  • Petteri
  • 09/10/2017
Share this on

NHL:ssä ”Kanadaderbyt” jatkuvat. Tällä kertaa on vuorossa Edmontonin ja Winnipegin taisto. Kummankaan kausi ei ole lähtenyt oikein odotetusti liikenteeseen ja kummallakin on tappio tilillään edellisestä ottelusta. Kumpi mahtaa viedä pinnat tästä pelistä?

Kertoimet otteluun lupailevat Edmontonin voittoa ja se on tämän matsin lähtökohta. Winnipegin puolustus on ollut toiminut kahdessa ensimmäisessä kuin venäläisen junan vessa, eli jotain perustavaa laatua olevaa ongelmaa on ollut. 7 ja 6 maalia omiin ei lupaile Jetseille kovin hyvää kun vastaa asettuu NHL:n ehkä paras pelaaja adjutantteineen, Connor McDavid.

Patrik Laineesta sentteri?

Toki Winnipegillä on tykkiosasto kunnossa, mutta jos maalinteko tökkii ja puolustus ei saa siivottua pelaajia maalinedestä, jälki voi olla julmaa. Tämän lisäksi historiatilastot eivät mairittele Winnipegiä tässä pelissä ei sitten ollenkaan, mielessä tähän matsiin on isomaalinen Edmontonin voitto. Eri asia on sitten millä tasoituksella tämä tullaan vetämään. Kolmen maalin tasoituksella Edmontonin kerroin nousee pilviin, mutta se tietäisi jo neljän maalia Oilersille. Tuleeko niin monta maalia rakoa?

Parhaat vedonlyöntibonukset uusille pelaajille

Jussi Jokinen ja Iiro Pakarinen vastaan Patrik Laine ja Joel Armia

Viimeisimpien tietojen mukaan Iiro Pakarinen saattaisi päästä Edmontonin neloskentälliseen pelaamaan, Jussi Jokinen puolestaan viilettää joukkueen kolmoskentässä. Winnipegillä puolestaan Patrik Laine pelaa jommassakummassa kahdessa ensimmäisessä kentässä ja Joel Armia Jetsin nelosessa.

Treenikaudella pelattiin näin, tsekkaa mm. Jussi Jokisen ja Jesse Puljujärven maalit…

 

Kyllähän tämä tuoksuu 0ver 4.5 peliltä melko vahvasti, yli 5.5 pelikin voi olla ihan heittämällä ja jopa kahden erän perusteella. Jos McDavid pääsee kunnon vauhtiin kotikentällään voi tuloksena olla sitten hattutemppu jotka ovat olleet muotia tämän kauden alussa. Myös Laine voi saada maaliruiskunsa kuntoon nyt kun hana on saatu auki. Matsista riittää kivasti vetokohteita kaikilla vedonlyöntisivuilla niin etukäteisvedeossa kuin livevedon puolella.

bruins
NHL: New York Rangers - Boston Bruins 24.3.2016 klo 02.00

Katkeaako Bostonin kolmen pelin tappioputki heikosti pelannutta Rangersia vastaan?

liigalogo-iso
Liiga: Tappara - Lukko 26.3.2016 klo 17.00

Tappara on ahdistanut Lukon nurkkaan. Tasaiseksi ennakoitu sarja on kääntynyt selvästi tamperelaisten suuntaan. Kairaako Lukko pakkovoiton tiukassa paikassa?

Vancouver Canucks v Calgary Flames – Game Three
NHL: St. Louis Blues - Vancouver Canucks 26.3.2016 klo 02.00

St. Louis Blues ottaa kotijäällään yhteen Vancouver Canucksin kanssa. Vierasjoukkueelle tarjotaan harvinaisen isoa kerrointa. Canucks venyy yllätykseen?

liigalogo-iso
Liiga: SaiPa - JYP 28.3.2016 klo 17.00

SaiPa onnistui raapimaan Jyväskylästä pakkovoiton. Nyt joukkueella on mahdollisuus lyödä sarja tasoihin Lappeenrannassa. Vieläkö sarja jatkuu?

Toronto Maple Leafs v Anaheim Ducks
NHL: Edmonton Oilers - Anaheim Ducks 29.3.2016 klo 04.00

Ducks on jo varmistanut paikkansa pudotuspeleissä. Nyt joukkue jahtaa kuitenkin vielä Tyynenmeren divisioonan voittoa. Edmontonista rutiinivoitto?

detroit-2
NHL: Montreal Canadiens - Detroit Red Wings 30.3.2016 klo 02.30

Detroit jahtaa kiivaasti viimeisiä pudotuspelipaikkoja. Ensi yönä joukkue kohtaa tärkeässä pelissä loukkaantumisten runteleman Montrealin. Pystyykö kotijoukkue taistelemaan Detroita vastaan?

nhl-liiga
NHL: Philadelphia Flyers - Washington Capitals 31.3.2016 klo 03.0...

Flyersin ja Capitalsin välisestä ottelusta tekee erittäin mielenkiintoisen se, että nämä joukkueet saattavat kohdata pudotuspelien ensimmäisellä kierroksella. Nappaako Flyers tärkeät pisteet?

Laine-Puljujärvi
Liiga: Kärpät - Tappara 1.4.2016 klo 18.30

Tutut viholliset jälleen vastakkain. Kärpistä on tehty ensimmäiseen osaotteluun aivan liian iso ennakkosuosikki? Tapparalle tarjotaan maistuvaa kerrointa.

Expired items