edmonton oilers winnipeg jets

Yön suomalaispelissä Jokinen & Pakarinen vs. Laine & Armia!

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Petteri
  • 10/09/2017
Jaa tämä...
Hyödynnä Unibetin 100€ + 10€ Bonus!
Veikkaa

NHL:ssä ”Kanadaderbyt” jatkuvat. Tällä kertaa on vuorossa Edmontonin ja Winnipegin taisto. Kummankaan kausi ei ole lähtenyt oikein odotetusti liikenteeseen ja kummallakin on tappio tilillään edellisestä ottelusta. Kumpi mahtaa viedä pinnat tästä pelistä?

Kertoimet otteluun lupailevat Edmontonin voittoa ja se on tämän matsin lähtökohta. Winnipegin puolustus on ollut toiminut kahdessa ensimmäisessä kuin venäläisen junan vessa, eli jotain perustavaa laatua olevaa ongelmaa on ollut. 7 ja 6 maalia omiin ei lupaile Jetseille kovin hyvää kun vastaa asettuu NHL:n ehkä paras pelaaja adjutantteineen, Connor McDavid.

Patrik Laineesta sentteri?

Toki Winnipegillä on tykkiosasto kunnossa, mutta jos maalinteko tökkii ja puolustus ei saa siivottua pelaajia maalinedestä, jälki voi olla julmaa. Tämän lisäksi historiatilastot eivät mairittele Winnipegiä tässä pelissä ei sitten ollenkaan, mielessä tähän matsiin on isomaalinen Edmontonin voitto. Eri asia on sitten millä tasoituksella tämä tullaan vetämään. Kolmen maalin tasoituksella Edmontonin kerroin nousee pilviin, mutta se tietäisi jo neljän maalia Oilersille. Tuleeko niin monta maalia rakoa?

Jussi Jokinen ja Iiro Pakarinen vastaan Patrik Laine ja Joel Armia

Viimeisimpien tietojen mukaan Iiro Pakarinen saattaisi päästä Edmontonin neloskentälliseen pelaamaan, Jussi Jokinen puolestaan viilettää joukkueen kolmoskentässä. Winnipegillä puolestaan Patrik Laine pelaa jommassakummassa kahdessa ensimmäisessä kentässä ja Joel Armia Jetsin nelosessa.

Treenikaudella pelattiin näin, tsekkaa mm. Jussi Jokisen ja Jesse Puljujärven maalit…

 

Kyllähän tämä tuoksuu 0ver 4.5 peliltä melko vahvasti, yli 5.5 pelikin voi olla ihan heittämällä ja jopa kahden erän perusteella. Jos McDavid pääsee kunnon vauhtiin kotikentällään voi tuloksena olla sitten hattutemppu jotka ovat olleet muotia tämän kauden alussa. Myös Laine voi saada maaliruiskunsa kuntoon nyt kun hana on saatu auki. Matsista riittää kivasti vetokohteita kaikilla vedonlyöntisivuilla niin etukäteisvedeossa kuin livevedon puolella.

Aikaisemmat otteluennakot

Minnesota Wild – Winnipeg Jets 18.4.2018 - Game 4. Tasoittaako ...

Wild nappasi komean voiton edellisessä pelissä, jatkuuko sama vire? Laita betseja suomalaispelaajien pisteille!

Southampton - Chelsea 14.4.2018, kumpikin joukkueista pahassa jam...

Southampton on putoamassa Championship -sarjaan, ja Chelsea on jäämässä ulos ensi kauden Mestareiden liigasta. Managerit kesällä vaihtoon.

Liverpool - Bournemouth 14.4.2018, ovatko Poolin jalat maassa Cit...

Liverpool oli mainio Mestareiden liigan otteluissa Manchester Cityä vastaan. Sillä on joskus ollut tapana epäonnistua heikompiaan vastaan.

Lauantaina 14.4.2018 - Kärpät - HIFK, huikea seiskapeli luvassa...

Kärpät ja HIFK hakevat pidemmän kautta Tapparalle vastustajaa Liigan finaaleihin. Kumpi nappaa paikan finaaleissa?

Lauantai 14.4.2018 Tottenham - Manchester City - jatkaako Spurs C...

Tottenhamilla on mainio tilaisuus ripotella suolaa haavoihin ja lisätä Cityn tuskaa. Miten käy Wembleyllä?

Chicago Bulls - Detroit Pistons 11.4.2018, kauden viimeinen

Tähän yöhön päättyy Lauri Markkasen rookie -kausi Chicago Bullsissa ja NBA:sssa. Kausi on ollut menestys, Markkanen on matkalla kohti tähtiä.

Bayern Munchen - Sevilla 11.4.2018, taas superyllätys tulossa?

Sevilla voitti viime kierroksella Manchester Unitedin vieraissa. Nyt tarvittaisiin toinen täydellinen onnistuminen kovassa vierasottelussa.

Keskiviikko 11.4.2018 Kärpät - HIFK, nappaako ennakkosuosikki K...

Tiukka vääntö tiivistyy keskiviikkona ja torstaina kun joukkueet kohtaavat Oulussa ja Helsingissä. Kumpi on taiston tauottua niskan päällä?