edmonton oilers winnipeg jets

Yön suomalaispelissä Jokinen & Pakarinen vs. Laine & Armia!

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Petteri
  • 10/09/2017
Jaa tämä...

NHL:ssä ”Kanadaderbyt” jatkuvat. Tällä kertaa on vuorossa Edmontonin ja Winnipegin taisto. Kummankaan kausi ei ole lähtenyt oikein odotetusti liikenteeseen ja kummallakin on tappio tilillään edellisestä ottelusta. Kumpi mahtaa viedä pinnat tästä pelistä?

Kertoimet otteluun lupailevat Edmontonin voittoa ja se on tämän matsin lähtökohta. Winnipegin puolustus on ollut toiminut kahdessa ensimmäisessä kuin venäläisen junan vessa, eli jotain perustavaa laatua olevaa ongelmaa on ollut. 7 ja 6 maalia omiin ei lupaile Jetseille kovin hyvää kun vastaa asettuu NHL:n ehkä paras pelaaja adjutantteineen, Connor McDavid.

Patrik Laineesta sentteri?

Toki Winnipegillä on tykkiosasto kunnossa, mutta jos maalinteko tökkii ja puolustus ei saa siivottua pelaajia maalinedestä, jälki voi olla julmaa. Tämän lisäksi historiatilastot eivät mairittele Winnipegiä tässä pelissä ei sitten ollenkaan, mielessä tähän matsiin on isomaalinen Edmontonin voitto. Eri asia on sitten millä tasoituksella tämä tullaan vetämään. Kolmen maalin tasoituksella Edmontonin kerroin nousee pilviin, mutta se tietäisi jo neljän maalia Oilersille. Tuleeko niin monta maalia rakoa?

Jussi Jokinen ja Iiro Pakarinen vastaan Patrik Laine ja Joel Armia

Viimeisimpien tietojen mukaan Iiro Pakarinen saattaisi päästä Edmontonin neloskentälliseen pelaamaan, Jussi Jokinen puolestaan viilettää joukkueen kolmoskentässä. Winnipegillä puolestaan Patrik Laine pelaa jommassakummassa kahdessa ensimmäisessä kentässä ja Joel Armia Jetsin nelosessa.

Treenikaudella pelattiin näin, tsekkaa mm. Jussi Jokisen ja Jesse Puljujärven maalit…

 

Kyllähän tämä tuoksuu 0ver 4.5 peliltä melko vahvasti, yli 5.5 pelikin voi olla ihan heittämällä ja jopa kahden erän perusteella. Jos McDavid pääsee kunnon vauhtiin kotikentällään voi tuloksena olla sitten hattutemppu jotka ovat olleet muotia tämän kauden alussa. Myös Laine voi saada maaliruiskunsa kuntoon nyt kun hana on saatu auki. Matsista riittää kivasti vetokohteita kaikilla vedonlyöntisivuilla niin etukäteisvedeossa kuin livevedon puolella.

Aikaisemmat otteluennakot