edmonton oilers winnipeg jets

Yön suomalaispelissä Jokinen & Pakarinen vs. Laine & Armia!

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Petteri
  • 10/09/2017
Jaa tämä...

NHL:ssä ”Kanadaderbyt” jatkuvat. Tällä kertaa on vuorossa Edmontonin ja Winnipegin taisto. Kummankaan kausi ei ole lähtenyt oikein odotetusti liikenteeseen ja kummallakin on tappio tilillään edellisestä ottelusta. Kumpi mahtaa viedä pinnat tästä pelistä?

Kertoimet otteluun lupailevat Edmontonin voittoa ja se on tämän matsin lähtökohta. Winnipegin puolustus on ollut toiminut kahdessa ensimmäisessä kuin venäläisen junan vessa, eli jotain perustavaa laatua olevaa ongelmaa on ollut. 7 ja 6 maalia omiin ei lupaile Jetseille kovin hyvää kun vastaa asettuu NHL:n ehkä paras pelaaja adjutantteineen, Connor McDavid.

Patrik Laineesta sentteri?

Toki Winnipegillä on tykkiosasto kunnossa, mutta jos maalinteko tökkii ja puolustus ei saa siivottua pelaajia maalinedestä, jälki voi olla julmaa. Tämän lisäksi historiatilastot eivät mairittele Winnipegiä tässä pelissä ei sitten ollenkaan, mielessä tähän matsiin on isomaalinen Edmontonin voitto. Eri asia on sitten millä tasoituksella tämä tullaan vetämään. Kolmen maalin tasoituksella Edmontonin kerroin nousee pilviin, mutta se tietäisi jo neljän maalia Oilersille. Tuleeko niin monta maalia rakoa?

Jussi Jokinen ja Iiro Pakarinen vastaan Patrik Laine ja Joel Armia

Viimeisimpien tietojen mukaan Iiro Pakarinen saattaisi päästä Edmontonin neloskentälliseen pelaamaan, Jussi Jokinen puolestaan viilettää joukkueen kolmoskentässä. Winnipegillä puolestaan Patrik Laine pelaa jommassakummassa kahdessa ensimmäisessä kentässä ja Joel Armia Jetsin nelosessa.

Treenikaudella pelattiin näin, tsekkaa mm. Jussi Jokisen ja Jesse Puljujärven maalit…

 

Kyllähän tämä tuoksuu 0ver 4.5 peliltä melko vahvasti, yli 5.5 pelikin voi olla ihan heittämällä ja jopa kahden erän perusteella. Jos McDavid pääsee kunnon vauhtiin kotikentällään voi tuloksena olla sitten hattutemppu jotka ovat olleet muotia tämän kauden alussa. Myös Laine voi saada maaliruiskunsa kuntoon nyt kun hana on saatu auki. Matsista riittää kivasti vetokohteita kaikilla vedonlyöntisivuilla niin etukäteisvedeossa kuin livevedon puolella.

chelsea
Chelsea - West Bromwich 12.2.2018, kumpikin alamaissa, kumpi nous...

Chelsea on hävinnyt kaksi Valioliigan ottelua putkeen, ja Antonio Conten potkut näyttävät selviltä. WBA taas on Valioliigan jumbojoukkue.

keita
Eintracht Franfurt - RB Leipzig 19.2.2018, Hradecky maalipuiden v...

Joukkueet pelaavat melko hyvää kautta kumpikin. Koti-Frankfurt on kiinni europelipaikassa, ja Leipzig on sarjanelosena menossa Mestareiden liigaan.

sane
Wigan - Manchester City 19.2.2018, City jahtaa neljää pokaalia

Valioliiga on jo hoideltu, Liigacup on yhden voiton päässä, Mestareiden liiga ja FA Cup ovat hyvässä vauhdissa, City on tekemässä historiaa.

suomi-korea-olympialaiset-jääkiekko
Tiistaina Suomi voittaa Korean. Isosti vai niukasti? Betsaa ja vo...

Voittaja tästä ottelusta Kanadaa vastaan, mitä laitetaan tulosvetoon?

chelsea-barcelona-veikkaussivut-mestarien-liiga
Tiistai 20.2. Mestarien liigassa huippupeli Chelsea - Barcelona!

Barcelona on ottelun suosikki, mutta matsi tuoksuu tasapelille. Miten mahtaa käydä?

ribery
Bayern Munchen - Besiktas 20.2.2018, Turkin mestari Besiktas alia...

Saksan mestari Bayern Munchen on yksi suosikeista voittamaan Mestareiden liigan, Turkin mestaria Besiktasia pidetään tyystin vastaantulijana.

KANADA-SUOMI-veikkaussivut-olympialaiset
Keskiviikkona 21.2. Suomi taistelee paikasta neljän sakkiin Kana...

Vaahteralehdet vapisemaan olympialaisissa? Suomi hakee revanssia aikaisimmille tappioille.

pyeongchang-päivä
Keskiviikko 21.2., suurimmat mitalitoiveet parisprinteissä. Tois...

Keskiviikkona kaksi Leijonien peliä ja paljon muuta mukavaa betsattavaa. Lyö vetoa tuloksista!

Aikaisemmat otteluennakot