VIDEO: Matt Hendricks saa kiittää munasuojiaan koko loppu elämänsä

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Teemu
  • Kuva: Youtube
  • 04/06/2016
Jaa tämä...

Kiitos munasuojien, Matt Hendricksin kaksi lasta saattavat vielä saada sisaruksia. 

Lämärin blokkaaminen millä tahansa ruumiinosalla tekee kipeää. Kovan vedon tielle heittäytymisestä tai vahingossa alle jäämisestä jää lähes poikkeuksetta jokin jälki, mustelma tai haava, ja jonkin aikaa kestävä kivulias jomotus. Mutta miltä tuntuu, jos kiekko osuu suoraan sinne, miesten pyhimpään paikkaan? Sen tuskan tietää ainakin NHL-seura Edmonton Oilersin vasen laitahyökkääjä Matt Hendricks.

Hendricksin syntymättömien lasten kohtalon lähes sinetöitynyt tapahtuma näki päivän valonsa jo tammikuun lopussa Dallas Starsin ja Edmontonin välisessä ottelussa. Dallas haki maalia toisen erän lopussa Edmontonin hyökkäysalueella, kun kiekko tuli viivalle Dallas-puolustaja Alex Goligoskille. Mies tinttasi kiekkoa voimalla kohti maalia, mutta kiekon kulku pysähtyi kesken matkan Hendricksin nivusiin.

 

Hendricks tipahti välittömästi iskun voimasta jään pintaan, ja mies talutettiin lopulta ulos kaukalosta. Myöhemmin Hendricks julkaisi Twitterissä paljon puhuvan kuvan siitä miten munasuojat pelastivat miehen ”makkaran”. Tilanne on hyvä muistutus kaikille ammatti- ja höntsykiekkoilijoille, että muita aina pukea munarit ennen jäälle menoa!

Peliyhtiö Unibet on jääkiekkovedonlyöntiin erinomainen valinta. Sivuston kautta on mahdollista lyödä vetoa eri jääkiekkosarjoista ja hankkia loistavan talletusbonuksen.

Lue myös:

VIDEO: Tässäkö NHL-kauden komein perstaklaus?
VIDEO: SaiPan tähtipelaaja siirtyy Sveitsiin

Betway mainos
Betway Spesiaali!
Betway mainos
100€ Ensitalletusbonus
Pelaa