VIDEO: Eeppinen taistelu: Jalkapallo vastaan jääkiekko

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Teemu
  • Kuva: Video
  • 25/04/2018
Jaa tämä...

Yksi maailmallakin suuren suosion saavuttaneista suomalaisista “tubettajista” on jalkapallomaalivahti Lassi Hurskainen. Vuonna 1987 syntynyt Hurskainen on kerännyt kymmeniä miljoonia katsojia jalkapalloaiheisilla videoillaan jotka sisältävät yleensä melko uskomattomia temppuja. Viime kesänä mies päätti haastaa suomalaisen NHL-tähden videoilleen, katsomomaan kumman lajin edustaja, jalkapallon vai jääkiekon, on kovempi jätkä.

Alla olevalla videolla Hurskainen pistää mystisen World Cup miehistöönkin nimetyn NHL-tähden pukeutumaan (Kimi Räikköseltä lainattuun?) gorillapukuun ja yrittämään muun muassa rannelaukausta SUP-laudan päältä ja osumaa tippuvaan vesimeloniin. Ja saa myös yksi mallinukkekin oman osumansa Kalajoen rantahietikolla kuvatussa hulluttelussa. Nähdäänköhän tämä setti jatkossa osana muidenkin suomalaisten NHL-tähtien kesätreeniä?

 

Jalkapallon ystäville on tarjolla futisherkkua koko loppu viikon ajan maaotteluiden muodossa. Pitkin maailmaa pelataan niin ystävyysotteluita kuin MM-karsinta taistojakin. Veikkaussivujen vihjeosastolta kannattaa käydä katsomassa parhaat tipsit näihin otteluihin.

NHL-jääkiekon ystäviä taas hellitään pian alkavalla jääkiekon World Cup turnauksella. Parhaista parhaimpien turnaus herättää paljon mielenkiintoa niin katsojissa kuin peliyhtiössäkin. Käy tutustumassa eri sivustojen kertoimiin todennäköisimmästä turnauksen voittajasta.

Lue myös:

JUVENTUS JÄTTÄMÄSSÄ CHELSEAN NUOLEMAAN NÄPPEJÄÄN KAHDELLAKIN RINTAMALLA

VIDEO: TÄLTÄ NÄYTTÄÄ KUN PELATAAN JÄÄKIEKKOA TASAPAINOSKOOTTERILLA

Betway mainos
Betway Spesiaali!
Betway mainos
10€ Ilmaisvetoina joka viikko
Pelaa