Urheilulehti: Bluesin pajatso tyhjenee jälleen - nyt lähtee maailmanmestari!

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Tuomas
  • 12/10/2015
Jaa tämä...

Bluesin heikko materiaali kokee jälleen yhden menetyksen.

Espoon Bluesin pajatso jatkaa tyhjenemistään. Urheilulehti kertoo verkkosivuillaan, että seuraava espoolaisten laukkunsa pakkaava pelaaja on Eero Somervuori.

Somervuoren poislähtö tarkoittaa, että SM-liigan kriisiseuran pelaajien joukkopako jatkuu. Viime aikoina seuran ovat jo jättäneet Kim Hirschovits, Ville Korhonen ja Roope Talaja.

Somervuori ehti pelata Bluesin vahvuudessa 24 ottelua viimeistellen tehot 2+4=6.

Somervuori on voittanut urallaan kaksi Suomen mestaruutta ja yhden Ruotsin mestaruuden. Lisäksi vuonna 1998 Suomi voitti MM-kultaa, ja Somervuori valittiin tuolloin turnauksen tähdistökentälliseen.

Bluesin toimitusjohtaja Mika Rautio kertoi keskiviikkona Iltalehdelle, että ”pelaajien lähteminen seurasta loppui tähän päivään”, joten hänen antama lausunto ei ollut kestävimmästä päästä.

Tuleeko vanha omistaja jälleen apuun?

Veikkaussivut uutisoi keskiviikkona Martin Saarikankaan, Bluesin kunniapuheenjohtajan saaneen espoolaisseuralle 100 000 euroa rahaa, jolla on tarkoitus maksaa seuraavat palkat. Lue uutinen kokonaisuudessaan tästä. Saarikangas on kertonut perustavansa sinisille myös tukiryhmän.

Urheilulehti uutisoi puolestaan keskiviikkona, että Bluesin tilanteessa olisi mahdollisesti tapahtumassa dramaattinen käänne. Sinisten vanha omistaja Jussi Salonoja on nimittäin palannut neuvottelupöytään kriisin ratkaisemiseksi. Neuvotteluja on käyty ainakin keskiviikkona ja osapuolet yrittivät tai yrittävät edelleen löytää ratkaisun, jolla Blues saataisiin nostettua kuiville.

Blues pelaa seuraavan kerran perjantaina, jolloin vierailulle saapuu tuttu seura Oulun Kärpät.

Peliyhtiö Nordicbet tarjoaa erinomaiset kertoimet jääkiekkosarjoihin ennen otteluita kuin myös livevedonkin puolella.

Lähde: Urheilulehti

Lue myös:
Kalpa on pysäyttämätön vieraskaukaloissa
Klassikkovideo: Ron Hextall tekee maaliin Boston Bruinsia vastaan vuonna 1987

betsson mainos
Uusi Betssonilla?
betsson logo
TALLETA 100 € – SAAT 200 € ja 25€ ilmaisvedon!
Pelaa