VIDEO: Korisfani sai elämänsä tilaisuuden - epäonnistui karmaisevasti

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Teemu
  • 12/09/2015
Jaa tämä...

Urheilujoukkueet tarjoavat yksittäisille kannattajilleen aika ajoin tilaisuuksia tulla rikkaiksi ja ”kuuluisiksi”, mikäli he suoriutuvat jostain tehtävästä erätauko viihteen nimissä.

Erityisesti koripallokentillä on nähty usein tilaisuuksia, jossa yhdelle onnekkaalla fanille tarjotaan isoa tukkua rahaa, mikäli hän pystyy heittämään pallon koriin puolestavälistä pelikenttää. Viime viikolla tällainen tilaisuus tarjoutui Australiassa paikallisen NBL korissarjan ottelussa. Nuorelle naiselle nimeltäään Sally, luvattiin 250 000 dollaria riihikuivaa, mikäli hän pystyy upottamaan pallon puolesta kentästä koriin. Nainen ottikin heittoonsa ennakkoluulottomasti vauhtia dollarin kuvat silmissään, mutta lopputulos oli jotain todella brutaalia ja karmaisevaa katsottavaa. Naisen jalka-, käsi- ja silmäkoordinaatio ei nimittäin toiminut ihan toivotulla tavalla… Mutta kuten todettua, naiselle tarjoutui tulla rikkaaksi ja ”kuuluisaksi”, ja vaikka rahat jäivät saamatta niin hänestä tuli kertaheitolla viraalihitti!

Tässä vielä videon muodossa heitto ,joka ei suoraan sanottuna ollut lähellekään koria:

Se mikä tekee Sallyn epäonnistumisesta vielä surullisempaa, on ottelun kotijoukkueen Carns Taipansin maskotin ”Joe Blaken” pelottava läsnäolo tilanteessa. Jonkinlaista Australiasta käärmettä esittävä ”Joe” ehkä pelästytti Sallyltä niin sanotusti löysät punttiin, minkä vuoksi neidon hyppyheitto meni pilalle. Vai mitä mieltä itse olette? Eikö tämän näköinen otus ole vähintäänkin häiritsevä tekijä silloin kun tavoitellaan neljäsmiljoonan kokoista rahapottia?

CAIRNS, AUSTRALIA - FEBRUARY 08: Taipans mascot Joe Blake entertains the crowd during the round 17 NBL match between the Cairns Taipans and the Townsville Crocodiles at Cairns Convention Centre in February 8, 2014 in Cairns, Australia. (Photo by Ian Hitchcock/Getty Images)

Muistathan että tänään pelataan Mestareiden Liigan lohkovaiheen päätöskierros. Peliyhtiö NordicBet tarjoaa kaikkiin otteluihin mielenkiintoisia pelikohteita sekä ennen peliä että live-vedon muodossa.

Lue myös:

VIDEO: Näistä urheiluhetkistä on kohistu Twitterissä vuonna 2015

Kaan Kairinen saa näytönpaikan Juventuksessa

BONUS 100€ ja 70€ ilmaisvetoina
Avaa pelitili nyt!
Pelaa