El Chapo on kiinnostunut Englannin suurseuran ostamisesta

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Teemu
  • Kuva: WEB
  • 17/04/2018
Jaa tämä...

Valmistaudu lukemaan varmasti päivän erikoisin uutinen.

Espanjassa ja Englannissa uutisoitiin perjantaina, että vastikään poliisiin haaviin kiinni jäänyt meksikolainen huumelordi Joaquín ”El Chapo” Guzmán on haaveillut jo pitkään Valioliigaseuran omistamisesta. Espanjalaisen urheilulehden Sportin mukaan miehen ykköskohde olisi vaikeaa kautta läpi käyvä Chelsea. Lehtitietojen mukaan El Chapo haluaisi yhdistää kaksi suurinta intohimoaan, yrittäjyyden ja jalkapallon, ja parhaiten se onnistuisi ostamalla yhden maailman suurimmista jalkapalloseuroista.

Paha maineisella ja monta ihmishenkeä kontollaan kantavalla huumelordilla arvellaan olevan sukanvarressaan yli miljardin dollarin arvosta omaisuutta. Chelsean nettoarvon sanotaan olevan tällä hetkellä 869 miljoonaa dollaria, joten Guzmánilla riittäisi varmasti pätäkkää maineikkaan seuran ostamiseen. On kuitenkin hyvin epätodennäköistä, että seuran nykyinen omistaja öljylordi Roman Abramovich haluaa myydä seuraa millekään taholle, eikä erityisesti kansainvälisen yhteisön tuomitsemalle rikolliselle. Guzmán ei todennäköisesti täyttäisi ”sopivan persoonan” kriteerejä Abramovichin työhaastattelussa. Mielenkiintoisin asia koko uutisessa onkin se seikka, että kun ihmisellä on aivan liikaa rahaa, niin hän voi kuvitella omistavansa ja tekevänsä mitä tahansa ilman suhteellisuudentajua.

Chelsea on seuraavan kerran tulessa lauantaina 16.1, kun se isännöi kotikentällään Everton. Peliyhtiö Unibet tarjoaa otteluun hyvät kertoimet ennen ottelua ja ottelun aikanakin live-vedon puolella.

Lue myös:

VIDEO: Arjen Robben style 강남스타일 (Gagnam Style parody)

Valioliiga: Tottenham – Sunderland 16.1.2016 klo 14.45

betsson mainos
Uusi Betssonilla?
betsson logo
TALLETA 100 € – SAAT 200 € ja 25€ ilmaisvedon!
Pelaa