Haluatko lähteä VIP-matkalle El Clasicoon?

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Kuva: AFP
  • 10/03/2015
Jaa tämä...

Tuleva viikonloppu on todellinen jalkapalloilun superviikonloppu, kun Englannin, Saksan ja Espanjan pääsarjoissa pelataan huikeita derby-otteluita. Vedonlyönnin ystäville tuleva viikonloppu on kuin mansikka kermakakun päällä, sillä kiehtovan jännittävät huippumatsit tarjoavat pelattavaa nirsoimmallekin vedonlyöjälle.

NordicBet jakaa superviikonlopun päätteeksi kaksi kahden hengen lippupakettia marraskuun 22. päivä pelattavaan Real Madrid – Barcelona otteluun. Voiko futisviikonloppu muuttua enää tästä paremmaksi?

Miten voin voittaa VIP-matkan El Clasicoon?

Osallistuaksesi kilpailuun, sinun tulee lyödä 10€ vedot sekä lauantaina 3.10 että sunnuntaina 4.10 NordicBetin sivuilla. Voit lyödä vetosi mihin tahansa vedonlyöntikohteeseen, joko ennen ottelua tai Live-vedonlyönnissä. Tehtäväsi on tietää viiden viikonlopun huippumatsin oikea 1X2-tulos. Lopputulosten lisäksi sinun tulee asettaa vielä veikkauksesi kaikkien otteluiden yhteismaalimäärästä, joka toimii ratkaisijana tasapelitilanteessa.

Otteluiden vetovihjeet

Everton – Liverpool

Liverpoolilaisseurat Everton ja Liverpool taistelevat sunnuntaina Merseysiden herruudesta. Liverpool on alisuorittanut koko alkukauden, kun taas Everton on kohentanut peliään viikko viikolta. Joukkueiden viidestä edellisestä kohtaamisesta peräti neljä on päättynyt pistejakoon, joka on lähellä tälläkin kertaa. Tulosveikkauksemme on 1-1 pistejako.

Arsenal – Manchester United

Valioliigan kärkiottelussa Lontoon Tykkimiehet haastavat sarjakärki Manchester Unitedin. Arsenal hävisi aiemmin tällä viikolla Mestarien liigan lohkovaiheessa Olympiakosille, joka laski Tykkimiesten itseluottamusta ennen sunnuntain United-ottelua. Louis van Gaalin United on yleensä parhaimmillaan juuri muita huippujoukkueita vastaan, joten United on tässäkin ottelussa lähempänä voittoa. Uskomme niukkaan 1-2 vierasvoittoon.

Bayern Munchen – Dortmund

Bundesliigaa alkukaudella dominoinut Bayern Munchen kohtaa toisen tappiottoman joukkueen Borussia Dortmundin. Karmean viime kauden pelannut Dortmund on sarjassa toisena, viisi pistettä Bayernista jääneenä. Bayern on yleensä kotikentällään suorastaan lyömätön, ja se on lähellä voittoa tälläkin kertaa. Odotusarvona on todella viihdyttävä ja maalirikas ottelu. Tulosvetomme otteluun on 3-1 kotivoitto.

Sevilla – Barcelona 

Surkeasti kautensa aloittanut Sevilla on sunnuntaina kovan paikan edessä, kun se kohtaa hallitsevan mestarin Barcelonan. Vierasjoukkue joutuu tulemaan toimeen ilman kirkkainta tähteään Lionel Messiä, mutta Blaugrana on Messin poissaolosta huolimatta lähellä voittoa. Luotamme Barcelonan kääntävän ottelun edukseen lukemin 1-2.

Atletico Madrid – Real Madrid

Atletico isännöi Madridin paikallisderbyssä Realia. Viimeisestä viidestä joukkueiden välisestä kohtaamisesta Real on kyennyt voittamaan vain yhden, ja etenkin Atleticon kotipyhättö Vicente Calderon on ollut Los Blancosille hankala vierasluola viime kausina. Odotamme kuumaa ja runsasmaalista paikallisottelua, johon ennakoimme 2-2 tasatulosta.

Oletko sinä superviikonlopun futistietäjä? Osoita kykysi NordicBetin sivuilla ja voita luksusmatka spektaakkelimaiseen El Clasicoon!