Elche - Malaga 20.12.2013 | La Liga

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 23/03/2018
Jaa tämä...

Elche sekä Malaga vastakkain Espanjan liigassa.

Elche – Malaga, merkki X, kerroin 3,30 Sportingbet
Elche – Malaga, merkki alle 2,5 maalia, kerroin 1,62 Sportingbet

Sportingbetin kertoimet otteluun 2,25 | 3,30 | 3,10 PELAA TÄSTÄ

 

 

Jalkapallon Espanjan La Ligan ottelutarjontaa, illan ainoassa ottelussa Elche sekä Malaga iskevät yhteen. Sarjataulukossa Elche on tällä hetkellä sijalla neljätoista, kun taas Malaga löytyy sijalta kolmetoista. Molemmat joukkueet ovat keränneet seitsemäntoista pistettä. Tiedossa tuleekin olemaan erittäin tasainen sekä vähämaalinen kohtaaminen. Molemmille joukkueille maalinteko on toistaiseksi ollut vaikeaa. Elche on maalinteossa onnistunut kuusitoista kertaa, Malaga on puolestaan viimeistellyt kaksi maalia enemmän. Elche hävisi viimeksi Cupin ottelussa Villarrealille 0-1 maalein. Malaga puolestaan pelasi Osasunan vieraana Cupissa tasapelin 1-1 numeroin.

Elchen tilanne tämän ottelun alla on vähintäänkin outo, sillä viidestä edellisestä kotiottelustaan peräti neljässä Elche on jäänyt kokonaan maaleitta! Elche on kotonaan kylläkin ehtinyt voittamaan esimerkiksi Valencian, mutta se ei poista sitä tosiasiaa, että Elchellä on maalinteon kanssa ollut valtavia ongelmia. Elchen pitäisi kotonaan kerätä suurimman osan pisteistään, mutta tähän mennessä kahdeksan kotiottelua ovat tuottaneet vain kaksi voittoa. Kahdeksan kotiottelua ovat toistaiseksi tuottaneet Elchelle neljä tappiota mikä ei loppupeleissä välttämättä sinänsä ole paha suoritus Elchen tasoiselle joukkueelle, mutta tosissaan kuusi tehtyä maalia on ilman muuta liian vähän.

Malagan vierassaldosta ei kannata lähteä edes keskustelemaan. Kahdeksan vierasottelua ovat Malagalle tuottaneet vain viisi pistettä. Ainuttakaan voittoa Malaga ei ole vieraissa toistaiseksi pystynyt nappaamaan. Todennäköisesti sama linja tulee jatkumaan myös tässä ottelussa. Malaga on vieraissa viimeistellyt yhteensä kuusi maalia. Ei siispä kannata ihmetellä, että miksi voittoja ei ole tullut. Malagalta sivussa tästä ottelusta tärkeistä pelaajista ovat Roque Santa Cruz sekä Mounir El Hamdauoi, joten paljon on vierasjoukkueelta maalintekovoimaa sivussa. Elchen poissaolijat puolestaan ovat David Lomban, Alvaro Gimenez sekä Manu del Moral. Kaiken järjen mukaan erittäin vähämaalinen kohtaaminen on tiedossa.

Veikkaussivut | Tuomas