Elche - Valencia 24.11.2013 | La Liga

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 24/04/2018
Jaa tämä...

Nappaako Valencia täydet pisteet Elcheltä?

Elche – Valencia, merkki 2, kerroin

Betssonin kertoimet otteluun 2,85 | 3,15 | 2,55

 

 

Alkukauden suurimmaksi epäonnistujaksi laskettava Valencia matkustaa Elchen vieraaksi jalkapallon Espanjan La Ligan ottelussa. Lähtökohtaisesti Valencia on ehdottomasti selkeän ennakkosuosikin asemassa, vaikka vierasjoukkueen alkukausi on ollut pettymys. Valencia on joutunut myymään useita huippupelaajiaan muihin seuroihin suurten talousvaikeuksien takia, mutta silti materiaaliltaan Valencia on kärjen suurimpia haastajia. Nyt Valencialle tarjotaan enemmän kuin hyvää tilaisuutta napata täydet pisteet, sillä Elche on sarjanousijana Espanjan liigan surkeimpia – vaikkakin alkukausi on ollut kotijoukkueen kannalta yllättävän hyvää seurattavaa.

Elche on pelannut alkukaudella materiaalinsa nähden hyvin, mutta se ei poista sitä tosiasiaa, että Elche on kotonaan voittanut alkukaudella vasta yhden kerran! Elchelle kotiyleisön edessä pelaaminen on ollut jostain syystä erittäin vaikeaa, sillä tiukat ottelut eivät ole vahingossakaan kääntyneet Elchen eduksi. Elchen on pystyttävä nostamaan omaa tasoaan juuri kotiotteluiden osalta, sillä Elche tulee kotonaan keräämään ehdottomasti suurimman osan pisteistään tällä kaudella. Maalinteossa Elche on kotiotteluiden osalta onnistunut vain neljä kertaa ja sitä voidaankin pitää surkeana suorituksena. Kuuteen pelattuun otteluun neljä tehtyä maalia on umpisurkea saldo.

Valencia pelasi viime kerralla Valladolidin kanssa tasapelin 2-2 maalein, mutta joka tapauksessa Lepakkolauma on edellisestä viidestä ottelustaan hävinnyt vain yhden! Valencian on jatkossa pystyttävä turhat pistemenetykset jättämään pois, esimerkiksi juuri Valladolidia vastaan voitto olisi pitänyt ehdottomasti Lepakkolauman saavuttaa. Ennen maajoukkuetaukoa Valencia viimeisteli kahteen otteluun viisi maalia, joten vierasjoukkueella maalintekotaitoa riittää selkeästi Elcheä enemmän. Ever Banega tekee tänään todennäköisesti paluun Valencian kokoonpanoon, joten vierasjoukkueen sairalista on tyhjä. Kaiken kaikkiaan Valencian on tänään napattava täydet pisteet.

Veikkaussivut | Tuomas