Elche - Villarreal 4.11.2013 | La Liga

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 11/04/2013
Jaa tämä...

Elche sekä Villarreal vastakkain Espanjassa.

Elche – Villarreal, merkki 2, kerroin 

Expektin kertoimet otteluun 3,00 | 3,20 | 2,35 

 

 

Jalkapallon Espanjan La Ligan ottelutarjontaa, illan ainoassa ottelussa yhteen iskevät Elche sekä vastaan asettuva Villarreal. Sarjataulukossa Elche on tällä hetkellä sijalla kolmetoista, kun taas Villarreal löytyy neljänneltä sijalta. Joukkueiden välinen piste-ero on tässä vaiheessa seitsemän pistettä Villarrealin eduksi. Materiaaliltaan Elche on Espanjan liigan heikoimpia eikä Elchelle osattu odotella helppoa kautta, sillä viime kauden päätteeksi Elche nousi vasta takaisin Espanjan korkeimmalle sarjatasolle. Elche on pelannut materiaalia katsoen erittäin hyvän alkukauden, mutta Elche on pystynyt kääntämään valtavasti tiukkoja otteluita edukseen. Elchen materiaalilla ja samalla kotijoukkueen yksilötaidolla se ei tule jatkumaan loputtomiin. Elchehän on viidestä edellisestä ottelustaan voittanut kolme ja jokaisen nimenomaan juuri yhden maalin erolla.

Villarreal on pelannut viime aikoina epätasaisesti, sillä viime kierroksella Villarreal hävisi erittäin yllättäen Getafea vastaan 0-2 maalein, mutta toisaalta kahdesta edellisestä kotiottelustaan Villarrealilla on alla voitot Valenciaa vastaan 4-1 numeroin sekä Granadasta 3-0 lukemin. Neljä maalia Valencian tasoista joukkuetta vastaan on aina erittäin hieno suoritus. Kahteen edelliseen kotiotteluun Villarrealilla on siispä alla peräti seitsemän maalia. Yksilötaito Villarrealilla on huomattavasti Elcheä laadukkaampaa eikä Elchen tilannetta helpota sekään, että kotijoukkue kärsii tässäkin ottelussa todennäköisesti loukkaantumisista. Sivussa kotijoukkueelta ovat ilmeisesti ainakin Richmond Boakye sekä Edu Albacar, mutta kotijoukkueen lopullinen kokoonpano kannattaa vielä tarkistaa. Elchen tasoiselle materiaalille jokainen poissaolo on liikaa.

Elche on viime otteluissa osoittanut hiipumisen merkkejä, sillä Elche on joutunut pelaamaan jo muutaman ottelun heikolla menestyksellä. Elche on ollut myöskin nimenomaan kotonaan erittäin vaisu, sillä viidestä edellisestä kotiottelusta Elche on pystynyt nappaamaan vain yhden voiton. Lähtökohtaisesti Villarreal on vieraissakin ottelussa selkeän ennakkosuosikin asemassa. Villarreal ei ole kolmeen edelliseen vierasotteluun tehnyt maaliakaan, joten tänään tuokin putki pitäisi saada poikki. Villarreal jatkaa hyvää alkukauttaan ja varmistelee sijoitustaan tämänkin kierroksen jälkeen neljän parhaan joukossa.

Veikkaussivut | Tuomas