Elfsborg - Celtic 7.8.2013 | Mestarien liiga

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 08/07/2013
Jaa tämä...

Venyykö Elfsborg mahtavaan tulokseen skotlantilaisjätin isäntänä?

Elfsborg – Celtic, merkki alle 2,5 maalia, kerroin 

Bet365:sen kertoimet otteluun 2,75 | 3,30 | 2,50 

Jalkapallon Mestarien liigan karsinnat jatkuvat tänään, ruotsalainen Elfsborg saa vieraakseen skotlantilaisen Celticin. Joukkueiden ensimmäinen kohtaaminen päättyi viikko sitten Celticin voittoon 1-0 maalein. Elfsborg lähti Skotlannin reissulleen tavoitteena pitää Celtic ilman maaleja, mutta niin vain Celtic maalinteossa onnistui. Materiaaliltaan Celtic on ilman muuta Elfsborgia laadukkaampi, mutta ottelun valtavat panokset sekä kotietu tasoittavat selkeästi lähtökohtia. Mielenkiintoinen asia on myös se, että Allsvenskan on ollut käynnissä koko kesän. Skotlannin liiga puolestaan käynnistyi vasta juuri muutama päivä sitten.

Elfsborg on ollut kokonaan erittäin vahva tälläkin kaudella, vaikka Allsvenskanissa Elfsborg on ajoittain ollut jopa yllättävänkin epätasainen. Elfsborg hävisi Allsvenskanin huippuottelussa AIK:n vieraana viikonloppuna 2-1 lukemin. Elfsborg on materiaaliltaan ehdottomasti Allsvenskanin parhaimpia seuroja, joten ei ole yllätys, että kotijoukkue on onnistunut etenemään karsinnoissa jo näin pitkälle.

Elfsborg onnistui hienosti Celticin vaikealla kotistadionilla ja vältti näin tappion selkein numeroin – Elfsborg lähtee varmasti itseluottamus korkealla Celticin kaatoon! Materiaaliltaan Celtic on parempi, kuten jo todettu, mutta näin tasaisessa ottelussa lähtökohdat ovat erittäin tasaiset. Celticille hieno asia on joka tapauksessa se, että muutama merkittävä avainpelaaja lienee tekemässä tänään paluun kokoonpanoon. Varsinkin Joe Ledleyn ja Virgil Van Dijkin paluu maistuu vierailijoille. Maaleilla tosiaan tuskin kuitenkaan juhlitaan.

Veikkaussivut | Tuomas