Lohko D:n esittely | EM-kisat 2012

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 06/07/2012
Jaa tämä...

D-lohko kisojen tasaisin lohko?

Viimeinen lohko EM-kisoissa on äärimmäisen tasainen ennakkoon! D-lohkossa pelaavat Ranska, Englanti, Ruotsi sekä kisaisäntämaa Ukraina. Kaikilla lohkon joukkueista on realistiset mahdollisuudet päästä jatkoon omasta lohkosta, mutta suosikki lohkon voittajaksi on Ranska.

 

Ranskan viime MM- sekä EM-ottelut menivät täysin penkin alle, joten pelaajilla on tänä vuonna paljon näytettävää. Otteet ovat olleet harjoitusotteluissa erinomaisia ja Ranska on kisojen ”musta hevonen”! Ranskan materiaali on äärimmäisen hyvä, joukkueessa on sopivasti nuoruutta sekä kokemusta. Kärjessä on vielä Real Madridin ykköskärki Karim Benzema! Benzema on ollut viime aikoina todella hyvässä iskussa ja odotankin häneltä paljon näissä kisoissa. Ranska kohtaa ensimmäisessä ottelussa lohkon 2. suosikin, Englannin.

Kuten kaikki varmasti tietävät Englannille saatiin uusi päävalmentaja Roy HodgsonEnglanti lähtee näihin kisoihin siis hyvin pitkälti puolustuksen kautta ja tuolla materiaalilla ei muuhun ole varaa. Tänä vuonna Englannilla ei pitäisi olla maalivahti ongelmia kun maalissa häärii loistavasti Cityssä pelannut Joe Hart! Briteillä on myös hyvä puolustuslinja, mutta keskikenttä sekä hyökkäys on vielä arvoitus. Hyökkäyksessä ”joutuu” pelamaan todennäköisesti Liverpoolin Andy Carroll, koska Wayne Rooney missaa kaksi ensimmäistä ottelua. Englannille tulee tukalat paikat päästä lohkosta jatkoon, jos he häviävät Ranskalle. Englannilta kisat joutuivat jättämään väliin: Gary Cahill, Frank Lampard sekä Gareth Barry.

Englannin suurin uhka lohkossa on meidän rakas naapurimaa Ruotsi. Ruotsi on pelannut Ranskan ohella harjoitusottelut todella hyvin! Ruotsi on kaatanut harjoitusotteluissa mm. Serbian, Islannin sekä Kroatian. Peli on ollut viihdyttävän näköistä ja Zlatan Ibrahimovic:lle ollaan saatu hyvä rooli joukkueessa. Zlatan ei ole maajoukkueessa puhdas kärki vaan enemmän 10-paikan pelaaja. Kärjessä on pelannut Elmander, mutta hänen kunnostaan ei ole tällä hetkellä tietoa. Elmanderin jalkapöytä murtui Galatasarayn viimeisessä ottelussa toukokuussa. Hän tuskin pelaa vielä ensimmäisessä ottelussa avauksessa, mutta kaikki on mahdollista. Ruotsi kohtaa maanantain iltaottelussa Ukrainan.

Kisaisäntämää Ukraina on D-lohkon viimeinen joukkue. Ukrainan maajoukkuessa lähes kaikki pelaajat tulevat kotimaisesta sarjasta. Ainoastaan Tymoshchuk ja Voronin pelaavat toisessa maassa. Ukrainan ryhmässä on ainakin kokemusta, mutta materiaali on lohkon heikoin. Toivottavasti kuitenkin kisaisäntämaa saa pelin kulkemaan ja taistelemaan tosissaan lohkon kakkospaikasta Englannin ja Ruotsin kanssa.

Veikkaussivut | Neukka

D-lohkon avauspelit:

Maanantai, 11. kesäkuuta

 

Lyö 50 €:n veto ILMAN RISKIÄ!

> Lue lisää

Saat nyt VAIN VEIKKAUSSIVUILTA 50 €:n riskittömän vedon Nordicbetille. Jos ensimmäinen vetosi menee väärin, Nordicbet palauttaa rahasi takaisin! Katso myös muut EM-kisojen tarjoukset Veikkaussivuilta.