EM-kisojen välieräparit selvillä!

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 24/04/2018
Jaa tämä...

Ennakkosuosikit menivät välieriin!

Puolivälieräpelit ovat nyt pelattu ja keskiviikkona jatkuvat välierät. Neljä parasta maata on jäljellä ja ne ovat pelanneet pelillisesti parasta jalkapalloa tähän mennessä. Täten voi sanoa, että täysin oikeat joukkueet ovat jatkossa! Välierissä kohtaavat Portugali – Espanja sekä Saksa – Italia. Katso täältä pitkävetovihjeet välieräotteluista.

 

Portugali – Espanja 27.6

Espanja leikkiteli puolivälierissä Ranskaa vastaan ja otti helpon 2-0 voiton. Tasoero oli todella karmeiseva näiden kahden joukkueen välillä, mutta silti Espanja ei pystynyt tappamaan peliä ajoissa. Espanja on pelannut koko turnauksen puolivaloilla ja pelaajista paistaa oikein väsymys läpi. Pallonhallinta on kuitenkin Espanja vahvuus ja sitä he lähtevät hakemaan myös Portugalia vastaan.

Portugali on ollut tähän mennessä turnausta jopa kisojen paras joukkue. Puolustuspeli on ollut todella hyvin kunnossa ja laitapelaaminen ollut tappavaa. Varsinkin Ronaldo – Coentrao kaksikko on ollut tähän mennessä pitelemätön! Coentrao tykkää nousta paljon ylöspäin, mutta Espanjaa vastaan ei voi lähteä sinkoamaan ylös joka tilanteessa. Nousuja kannattaa silti tehdä, koska Arbeloa on Espanjan ehkäpä se akilleen kantapää. En usko, että Espanja ”merkkaa” sen kummallisemmin Ronaldoa, koska pallo tulee olemaan Espanjalla tässäkin ottelussa paljon. Kaikki kyllä tietävät Portugalin vastahyökkäykset ja ne ovat aina vaarallisia molemmilta laidoilta!

 

Saksa – Italia 28.6

Italia joutui puolivälierissä todella tiukoille Englantia vastaan. Tilanteita tuli kyllä liukuhihnalta Italialle, mutta palloa ei vain saatu verkon perukoille. Laukaukset olivat 35-9 ja laukaukset maalia kohti 20-4 Italian hyväksi. Monista paikoista voidaan kiittää Englannin selkärangan murtanutta, 33-vuotiasta Andre Pirlota. Häntä ei voida tarpeeksi sanoilla kuvailla miten tärkeä pelaaja hän on Italialle. Jos Pirlo on liekeissä Saksaa vastaan, tulee Saksan puolustuksella olemaan tukalat paikat. Cassano sekä Balotelli olivat Englantia vastaan hieman vaisuja, joten saakohan Di Natale aloittaa kärjessä Saksaa vastaan.

Saksa lähtee hyvistä asetelmista Italiaa vastaan. He pelasivat Kreikkaa vastaan kakkosmiehityksellä ja näin ollen parhaimmat pelaajat saivat levätä ennen tärkeää välieräottelua. Italia sekä Saksa ovat hieman samantyyliä joukkueita, mutta Saksa on hieman laadukkaampi varsinkin hyökkäyspäässä. Ilman muuta Saksa on ottelussa ennakkosuosikki, mutta ei näin selkeä mitä kertoimet osoittavat. Italian voitolle saa jopa 5 kertoimen, jota voi lähteä testaamaan pienellä rahalla.

Italian vahvuus on aina ollut puolustus ja puolustuksen kautta Italia lähtee myös tähän otteluun. Heidän pelinsä ovat usein vähämaalisia, joten 0-0 tulos tässä ei olisi yllätys. Maalivahdit molemmilla joukkueilla on maailmassa top-3 luokkaa, joten helppoja maaleja tuskin nähdään. 

Veikkaussivut | Neukka