emma gaala 2018 veikkaussivut

Lyö vetoa Emma-gaalan voittajista! Kuka kerää pystit ja betsivoitot?

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Petteri
  • 01/08/2018
Jaa tämä...
Hyödynnä Unibetin 100€ + 10€ Bonus!
Veikkaa

Emma Gaala järjestetään helmikuun 3. päivä 2018. Se on jälleen suuri päivä kaikille musiikin ystäville ja tietenkin artisteille ja bändeille. Tuolloin julistetaan suomalaisittain merkittävimmät palkinnot useassa eri kategoriassa. Lyö vetoa Emma-patsaan saajista useassa eri kategoriassa!

Mennyt musiikkivuosi oli jälleen värikäs ja useampi artisti varmasti myhäilee tyytyväisyyttään ennen palkintojen jakoa. Unibetiltä löytyy ainakin neljän eri kategorian palkittavat yhtyeet ja artistit ja näiden kertoimet omasta vetovalikoimasta, joten tässähän on nyt oiva paikka laittaa myös sitä omaa jännitysfaktoria peliin ja betsata omaa suosikkia kivalla kertoimella. Muista myös että nämä kertoimet voivat vaihdella tässä vielä ennen gaalaa, joten nyt on hyvä hetki lyödä vetoa Emma-gaalan palkittavista.

Joko on flabat taskussa alkuvuoden kovimpaan gaalaan?

Vuoden artisti Emma olisi menossa kertoimien mukaa Jare Tiihoselle eli Cheekille kertoimella 4.50. Antti Tuisku, Paula Vesala, Robin Packalen ja Sanni Kurkisuo löytyvät kaikki kertoimella 8.00. Kirittäjinä on 16.00 kertoimella Ellinoora, Eveliina Tammenlaakso, Haloo Helsinki, JVG, Jenni Vartiainen ja Mikael Gabriel & Isac Elliot. Unibet kerroinlistalta löytyvät toki Profeetat, Reino Nordin, Saara, Sunrise Avenue, Kaija Koo, Aleksanteri Hakaniemi, Neljä Ruusua, Timo Rautiainen ja Popeda, mutta eiköhän Emma mene tuonne TOP 5 osastolle.

Vuoden naissolisti, Vuoden miessolisti ja Vuoden yhtye?

Unibetiltä löytyy kertoimet neljälle ehdokkaalle, vuoden naissolistin tittelistä kamppailee tällä kertaa Jenni Vartiainen (1.80), Eveliina Tammenlaakso (2.50), Janna Hurmerinta (4.00) ja Laura Voutilainen (8.00). Vuoden miessolisti Emman uskotaa menevän Antti Tuiskulle (1.60), Robin Packalenille (2.50), Mikael Gabrielille (4.75) tai Reino Nordinille (15.00). Unibet ilmoitti aluksi Robinin tilalla Robin Carlssonin nimen, mutta tuohan on ruotsalaisen Robyn naisartistin oikea nimi. Härskejä keinoja betsien kalastamiseksi?

Vuoden Yhtye Emma –palkinnosta taistelevat kertoimien perusteella Haloo Helsinki! (2.00) ja JVG (3.20). Profeetat kerroin on 4.80 ja Gasellit on liikkeellä puolestaan kertoimella 8.00. Myös Sunrise Avenue on päässyt kerroinlistalle mukaa samalla kertoimella.

Emma –gaala järjestetään lauantaina 3.2.2018 ja tuolloin jaetaan useampi Emma –patsas. Paras Albumi, Paras Biisi, Paras Etnoalbumi, Paras Hiphop, Paras Iskelmäalbumi, Paras Klassinen albumi, Kriitikoiden valinta, Lastenalbumi, Metallialbumi, Miessolisti, Naissolisti, Pop, Rockalbumi, Tulokas, Tuottaja ja Yhtye saavat kaikki omat voittajansa. Voit tarkastella ehdokkaita osoitteessa http://www.emmagaala.fi/fi/ehdokkaat.

Yleisöäänestyksessä on paras artisti / yhtye ja musiikkivideo. Käy äänestämässä omaa suosikkiasi Radio Suomipopin sivuilla ja voita liput Emma-gaalaan. Parasta musiikkivideota voit äänestää osoitteessa Kiss.fi.

Pete Parkkosen video on myös ehdolla parhaaksi musiikkivideoksi. Tästä tulikin eräs vitsi mieleen… Tiedätkö kuinka monta naista Parkkonen on treffaillut? Vastaus kuulemma löytyy tämän biisin nimestä?

chelsea
Chelsea - West Ham 8.4.2018, pettymysten kausi Lontoossa

Chelsea jää ulos ensi kauden Mestareiden liigasta ja West Ham painii putoamispeikon kanssa. Ei ole mennyt kuten suunniteltiin.

ritchie_cech
Everton - Newcastle 23.4.2018, ilman sen kummempaa panosta

Evertonin ja Newcastlen kauden viimeiset ottelut menevät pelaillessa, putoamispeikko on karistettu, mutta toisaalta ensi kauden euroturnaukset ovat liian kaukana.

mestarien-liiga-liverpool-roma-veikkaussivut
Tiistai 24.4.2018 Liverpool - Roma, miten käy ensimmäisessä ot...

Liverpool ja Roma taistelevat paikasta Mestarien liigan finaaliin. Kumpi vie ensimmäisen osaottelun nimiinsä?

kärpät-tappara-liiga-veikkaussivut
Tiistai 24.4.2018 - Kärpät ja Tappara 5. finaali, Oulussa kulta...

Kärpät hävisi maanantaina Tapparalle, mutta Oulussa on tänään uusi yritys. Juhliiko Kärpät tänään?

mestarien-liiga-bayern-munchen-real-madrid-veikkaussivut
Keskiviikko 25.4.2018 Bayern München - Real Madrid - kumpi jäte...

Futisjättiläiset Bayern ja Real kohtaavat matkalla Mestarien liigan finaaliin. Johdattaako Cristiano Ronaldo joukkonsa finaaliin?

balls
Inter Turku - HJK 25.4.2018, HJK vasta kakkosena

HJK hävisi viime kierroksella kotonaan Kuopiolle. Inter taas hävisi viimeksi paikallispelin TPS:lle. Klubi on kierrättänyt pelaajia jo nyt hyvin huolellisesti.

tappara-kärpät-liiga-veikkaussivut
Torstai 25.4.2018 Tappara - Kärpät, kuudes finaali. Joko ratkea...

Kärpät on nyt hävinnyt kaksi peräkkäistä ottelua, häviääkö se tämänkin. Seitsemäs ottelu lauantaina?

arsenal
Arsenal - Atletico Madrid 26.4.2018, Wengerin viimeiset viikon Ar...

Arsene Wenger jättää Arsenalin, nyt olisi legendaarisen ranskalaisen mahdollisuus poistua Emiratesilta voittajana, Eurooppa-liigan pokaali kainalossa.

Aikaisemmat otteluennakot