Englanti - Italia | Jalkapallon EM-kisat Pitkävetovihje 24.6.2012

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 23/04/2018
Jaa tämä...

Tasaista menoa luvassa?

Englanti – Italia Vihjeet:
Tasapeli (3.00 , , , )
Alle 2.5 maalia()
Tulosvedot 0-0 (), 1-1 ()

Lyö 50 €:n veto ILMAN RISKIÄ!

> Lue lisää

Saat nyt VAIN VEIKKAUSSIVUILTA 50 €:n riskittömän vedon Nordicbetille. Jos ensimmäinen vetosi menee väärin, Nordicbet palauttaa rahasi takaisin! Katso myös muut EM-kisojen tarjoukset Veikkaussivuilta.

Etukäteen molempien kaikki pelit katsoneena ottelusta voi tulla todella tylsää katsottavaa. Kumpikin joukkue lähtee otteluihinsa puolustuksen kautta, mikä ei katsojille usein ole se viihdyttävin vaihtoehto. Rooney osui maalipuiden väliin heti pelikiellosta vapauduttuaan 1-0 voitossa Ukrainasta, mikä varmasti miehen hymystä päätellen maistui hyvälle. Italia pelasi alkulohkossaan hyvää jalkapalloa hakien mm. tasapelin hallitsevalta maailman mestarilta Espanjalta. Myös Balotellin todella hieno onnistuminen alkulohkon viimeisen ottelun loppuminuuteilla antaa miehelle itseluottamusta.

Italia on joukkueista ehkä hitusen hyökkäävämpi, joten uskon sen pitävän palloa enenmmän Englantilaisten tyytyessä iskemään vastahyökkäyksillä ja erikoistilanneosaamisella. Myös Italian erikoistilanteet ovat aina vaarallisia, mikä nähtiin Pirlon osuessa komeasti vapaapotkusta alkulohkossa. En saa kumpaankaan joukkuetta suosikin asemaan ja voittoon voikin riittää jälleen yksi maali. En jaksa uskoa kummankaan joukkueen etenevän finaaliin aikaisempien otteluiden perusteella, joten nyt on joukkueiden viimeinen hetki nostaa tasoaan.

Ennakoin ottelun todella tasaiseksi ja vähämaaliseksi, joten pelaan otteluun tasapelin lisäksi toista kertaa kisoissa alle 2.5 maalia. Tulen todennäköisesti myös poikkeuksellisesti pelaamaan tulosvedot 0-0 ja 1-1, sillä en poissulje vaihtoehtoa, että voittaja ratkaistaan vasta rangaistuspotkuilla.
Pelionnea!

Veikkaussivut | Paspe


Mielenkiintoisessa ottelussa kohtaavat D-lohkon ykkönen Englanti ja C-lohkon kakkonen Italia.

Englanti-Italia: Englanti, kerroin 
Englanti menee jatkoon, kerroin 

Joukkueet ovat hyvin tasaväkiset ja odotankin melko vähämaalista taistelua jatkopaikasta. Uskon Englannin kuitenkin kääntävän ottelun edukseen kahdesta syystä:

Englannin henkinen tila ja vire ovat aavistuksen Italiaa paremmat. Joukkue on kääntänyt tärkeät ottelut edukseen ja uskoo itseensä ja omaan pelitapaansa.

Englannin Walcott, Rooney, Gerrard ja Carroll alkavat ottaa yhä suurempaa roolia punapaidoissa, kun taas Italian pakka on aavistuksen sekaisin. Balotelli toki iski turnauksen komeimman maalin Irlantia vastaan, mutta voidaanko häneen luottaa? Laitetaanko Di Natale avaukseen? Kroatia-tasuria voidaan pitää pettymyksenä eikä Irlanti-voittokaan irronnut näytöstyyliin, mitä olisin odottanut. Italiassa on ainesta, mutta päästäänkö sitä hyödyntämään kunnolla?

Monet lähtevät varmaankin hakemaan tähän tasuria tai Italian voittoa, sillä Italian joukkue saattaa näyttää paperilla vahvemmalta. Englanti on kuitenkin jollain tapaa kypsempi ja halunnee oikaista joukkueen syöksykierteen viimeaikaisissa arvokisoissa etenemällä tästä jatkoon. Nähtäisiinkö Englanti pitkästä aikaa välierissä? Italia on kautta aikain ollut Englannille vaikea vastus, joten tämäkin tilasto tasoittunee ajan kuluessa. Roy Hodgsonin puolustustaktiikka saattaa jättää Italian nollille, joten yksikin onnistuminen voi tuoda Englannille jatkopaikan. Mikäli kertoimet tästä vielä nousevat, alkaa Englanti tuntua vieläkin paremmalta pelivaihtoehdolta, vaikka tasurin riskiäkään ei ennalta näin tiukkaan ja vähämaaliseen otteluun sovi vähätellä.

Veikkaussivut | fc1893