Englanti - Puola 15.10.2013 | Jalkapallon MM-karsinnat

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 19/04/2018
Jaa tämä...

Varmistaako Englanti lohkovoiton Puolan kustannuksella?

Englanti – Puola (+1), merkki 1, kerroin 
Englanti – Puola (+2), merkki 1, kerroin 

Sportingbetin kertoimet otteluun 1,22 | 6,00 | 12,00 

 

 

Jalkapallon MM-karsinnat pelataan tänään päätökseensä, Englanti sekä Puola iskevät yhteen H-lohkon ottelussa. Englanti johtaa tällä hetkellä lohkoa, mutta toisena oleva Ukraina on vain pisteen englantilaisia perässä. Englannin on voitettava tänään, jotta lohkon kärkipaikka ei viime hetkellä vaihtuisi Ukrainan hyväksi. Englanti on ollut ehdottomasti äärimmäisen vakuuttava etenkin kotonaan, sillä ainuttakaan tappiota Englanti ei ole vielä kokenut. Kotonaan Englanti on viimeistellyt neljätoista maalia ja omissahan verkot ovat heiluneet vain kahdesti. Englanti murskasi huippuottelussa viime perjantaina Montenegron 4-1 maalein ja sehän tarkoittikin samantien sitä, että tämän ottelun voittamalla Englanti tulee varmistamaan lohkovoiton itselleen.

Puola hävisi juuri Ukrainaa vastaan viime perjantaina tiukassa ottelussa 1-0 maalein, joten Puola tulee jäämään valitettavasti ulos tämän lohkon kärkipaikoilta. Puolalla tässä ottelussa ei ole siispä enään panosta, sillä vierasjoukkue on lohkossa tällä hetkellä vasta neljäntenä. Puola on ehtinyt murskaamaan karsintojen aikana esimerkiksi San Marinon 1-5 maalein, mutta siitäkään voitosta ei lopulta tässä kohdassa hyötyä enään ole. Mikä Montenegro kompuroi tänään, Puolalla olisi vielä mahdollisuudet kolmanteen sijaan, mutta toisaalta tuskinpa Montenegro siihen sortuu.

Englannilla ovat tässä ottelussa kaikki motivaatiotekijät puolellaan, materiaalietu sekä kotietu ovat myös Englannilla. Lähtökohtaisesti harva uskoo Puolan yllätysmahdollisuuksiin. Puola pystyy pelaamaan vapautuneesti ja ilman paineita, mutta toisaalta sekin voi olla sellainen asia, että siitä saattaa olla jopa haittaakin. Puolahan on vieraissa onnistunut voittamaan vasta yhden ottelun, joten helpon tehtävän eteen Puola ei tänään pääse. Vaikuttaisi siltä, että Englanti tulee lohkovoiton tänään varmistamaan.

Veikkaussivut | Tuomas