jones englanti

Englanti - Slovenia, joko Englanti varmistaa kisapaikkansa?

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Anssi
  • Kuva: AFP
  • 10/05/2017
Jaa tämä...
Bonukset yht. jopa 100€ + 520€
Veikkaa

Englanti on MM-karsintalohko F:n ykkönen, ja jos se ei tänään häviä kotonaan Slovenialle, niin se varmistaa paikkansa Venäjän MM-kisoissa. Slovenia on lohkokolmonen pisteen päässä Slovakiasta, eli silläkin on paljon pelattavaa. Kahdeksan parasta lohkokakkosta jatkaa joatkokarsntoihin.Viime kierroksella Englanti voitti kotonaan Slovakin niukasti 2-1, ja Slovenia voitti kotonaan Liettuan helposti 4-0.

Englanti on suursuosikki jatkamaan, Slovenian voittokerroin on Bet365:llä 12, eli Englanti menee tänä iltana Venäjän kisoihin selvästi usemmakin kuin yhdeksän kertaa kymmenestä. Jälleen yksi vakuuttava karsintaturnaus englantilaisilta, onko itse lopputurnauskin sitten totutusti tyystin pannukakku?

Englannin suosikkiasema on hyvin perusteltu. Se on voittanut nyt vuodensta 2012 kaikki 13 kotikentällä pelaamaansa karsintaottelua, ja kymmenessä noista voitoista se on pitänyt maalinsa puhtaana.

Sterling avaukseen

Englannin manageri Gareth Southgate on jo ilmoittanut, että Raheem Sterling palaa joukkueen aloituskokoon kymppipaikalle. Alex Oxlade-Chamberlain taas siirtyy oikealle laidalla.

Viime kuussa Sterling pelasi heikosti maaottelussa Maltaa vastaan. Hän joutui puoliajalla vaihtoon tilanteessa oltua maaliton ja paine alkoi kasautua Englannin joukkueessa. Marcus Rashford tuli kentälle Sterlingin sijasta, ja lopulta Englanti voitti 4-0. Edellisessä ottelussa Slovakiaa vastaan hän pelasi vain seitsemän minuuttia. Sterlingin edellisestä maaottelumaalista on melkein kaksi vuotta.

Englannin keskikentän nuori Dele Alli on pelikiellossa Sloveniaa vastaan, joten nyt Englannilla on kentällä Sterling-Rashford-Kane, ja tämä trio ei ole koskaan yhdessä aloittanut maaottelua, eivätkä nämä kolme ole olleet edes kentällä yhtä aikaa kuin muutaman minuutin. Oxlade-Chamberlain aloitti Englannin kaksi viimeistä maaottelua, mutta hänen kausi on muuten tähän mennessä ollut kehnonlainen. Pelit Liverpoolissa eivät ole oikein sujuneet, eikä hän ole tällä kaudella vielä Poolissa ollut kertaakaan aloituskokoonpanossa. Englannin keskikentän pohjalla pelaa kaksikko Henderson-Dier, ja maalissa taas konkari Hart.

Oblak lukkona

Slovenian vahvuus on sen puolustuksessa. Se on päästänyt karsinnoissa vain yhden maalin enemmän kuin Englanti. Viimeisissä viidessä karsintaottelussa Slovenia on päästänyt vain kaksi osumaa. Sen puolustuksen lukkona pelaa Atletico Madridin maalivahti Jan Oblak.

Bet365:n kertoimet otteluun ovat 1.33 – 5.25 – 12.00, ja varmaan lukemat ovat kohdallaan, Englanti on ollut vakuuttava kotijoukkue. Totals-puolella voisi uskoa, että Slovenian puolustus on edelleen hyvä. Alle 2.5 maalia saa Bet365:ltä kertoimeksi 1.99, ja se on pelikelpoinen lukema. Englannin 2-0 -voitto saa Bet365:ltä kertoimeksi 5.50, ja se taas on kyllä sitten jo liian vähän.

Englannin mahdollinen avaus: Hart; Walker, Stones, Cahill, Bertrand; Dier, Henderson; Oxlade-Chamberlain, Sterling, Rashford; Kane.

Slovenian mahdollinen avaus: Oblak; Aljaz Struna, Samardzic, Cesar, Jokic; Krhin; Kurtic, Rotman, Birsa, Bezjak; Ilicic.

Alla Englannin ja Slovakian ottelun parhaat palat:

 

 

Parhaat talletusbonukset