Englanti - Ukraina | Jalkapallon EM-kisat Pitkävetovihje 19.6.2012

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 26/04/2018
Jaa tämä...

Pudottaako Englanti kisaisännät jatkopeleistä?

Englanti – Ukraina Vihje: Englanti, Kerroin 2.10 Expekt

Englanti – Ukraina Vihje: Yli 2.5 maalia, Kerroin 2.10 Pinnacle Sports

Lyö 50 €:n veto ILMAN RISKIÄ!

> Lue lisää

Saat nyt VAIN VEIKKAUSSIVUILTA 50 €:n riskittömän vedon Nordicbetille. Jos ensimmäinen vetosi menee väärin, Nordicbet palauttaa rahasi takaisin! Katso myös muut EM-kisojen tarjoukset Veikkaussivuilta.

 

Ottelun lähtökohdat ovat selvät, Ukraina tarvitsee jatkoo pääsemiseen voiton, Englannille riittää tasapeli, mutta lohkovoitto olisi arvokas sillä lohkon toinen saa vastaansa Espanjan.

Englanti saa kovan luokan vahvistuksen otteluun Wayne Rooneyn palatessa kokoonpanoon. Tämä vahvistaa hieman Englannin heppoista hyökkäyskalustoa ja varmasti tuo itseluottamusta koko joukkueelle. Ukrainan tähtihyökkääjä Shevchenkolla on pieniä loukkaantumishuolia, joten ei ole varmaa onko mies täydessä iskussa. Ranskaa vastaan Ukraina oli kohtuullisen aseeton ja sillä tulee olemaan täysi päivätyö päästä maalintekopaikoille Englannin puolustusvoittoista taktiikkaa vastaan.

Etukäteen ajateltuna Englanti tuskin yltiöpäisesti lähtee hyökkäämään Hodgsonin taktiikan tuntien ja joukkueen tietäen tasaplein riittävän jatkopaikkaan. Ukrainan sen sijaan on hyökättävä ja haettava aktiivisesti maalia, mikä tulee avaamaan varmasti tilaa vastahyökkäyksiin varsinkin toisella puoliajalla. Kokonaisuutena Englannilla on vahvempi nippu kasassa, vaikka kotiyleisön tuki onkin Ukrainalle kuin ylimääräinen kenttäpelaaja.

Kertoimia katsellessa taidan hypätä Englannin kelkkaan. En usko Ukrainan maaleilla juhlivan ja Rooneyllä vahvistettu Englanti tuskin nollille jää. Maalimäärää on hankala ennustaa, mikäli toinen joukkueista saa maalin ensimmäisellä puoliajalla on yli 2.5 maalia erittäin todennäköinen, mikäli ottelu jatkuu pitkään maalittomana tai on 15-20 min. ennen loppua 1-1 niin Enlanti tyytynee varmistelemaan jatkopaikkaa. Kisat ovat olleet kultakaivos niille, jotka ovat seuranneet overeitani, joten jatketaan samalla linjalla.

Pelionnea!

Veikkaussivut | Paspe

 

_______________________________________________________________________________

 

Englanti – Ukraina, Vihje Englanti, kerroin 2,17 Betsson

 

Ottelun asetelma on selvä: kotiyleisönsä edessä pelaava Ukraina tarvitsee voiton päästäkseen jatkoon. Englannille riittää tasuri, mutta voitto avaisi sille ovia jopa lohkovoittoon.

Englannin Walcottin pelikyky on epävarma, samoin Ukrainan tukipilarin Shevchenkon. Huomio keskittyy kuitenkin Englannin kokoonpanoon palaavan Wayne Rooneyn ympärille, sillä häneltä on vara odottaa paljon. Muutenkin Englannin nippu on huomattavasti laadukkaampi kuin erittäin nuoren Ukrainan kokematon joukkue. Kovassa paikassa tarvitaan kokeneita ratkaisijoita, joista Englanti on hyvä esimerkki. Nousu 2-1 tappioasemasta voittoon Ruotsia vastaan kertoo joukkueen vahvasta henkisestä tilasta, mikä tulee näkymään tässäkin ottelussa nopeina ja tehokkaina hyökkäyksinä. Rooneyn paluu luo luultavasti enemmän maalipaikkoja, joita joukkue tarvitsee. 10 maalia kohti mennyttä yritystä kahdessa ottelussa on kolmanneksi vähiten kaikista ja uskonkin tämän tilaston parantuvan tässä ottelussa.

Ukraina on sekä puolustus- että hyökkäyssuunnassa ”leijonia” jäljessä. Siksi yli kahden nouseva kerroin tuntuukin hyvin pelikelpoiselta valinnalta. Kotietu ei voi olla aivan näin suuri!

Veikkaussivut | fc1893