VIDEO: Tyler Ennisin todellinen tahtomaali!

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Teemu
  • Kuva: AFP
  • 22/02/2018
Jaa tämä...

Viime yönä pelattiin jälleen huikea NHL-kierros. Suomalaisittain kierroksen puhutuimmat nimet olivat ilman muuta Tuukka Rask ja Iiro Pakarinen. Rask valittiin kakkostähdeksi, kun hän johdatti Bostonin kauden ensimmäiseen kotivoittoon nollapelillä. Pakarinen taas teki kauden ensimmäisen NHL-maalinsa 4-3 vierastappiossa Wildille. Raskin ja Pakarisen ulkomaisista virkaveljistä kierroksella parhaiten loistivat yhden Veikkaussivujen toimittajan näkemyksen mukaan Sergei Bobrovsky ja Tyler Ennis.

NHL-kierroksen ylivoimaisesti hienoimmasta maalista vastasi viime yönä Buffalo Sabresin hyökkääjä Tyler Ennis. 26 – vuotias, koko uransa Sabresia edustanut kanadalainen teki todellisen tahtomaalin illan vastustajan Philadelphia Flyersin verkkoon. Ottelussa 36 koppia ottanut Flyers-vahti Chris Mason ei voinut kuin ihmetellä, että miten Ennis sai kiekon verkon perukoille, maalin takaa polviltaan! Itse ottelu päättyi puhvelilauman 3 – 4 voittoon. Alla vielä video kierroksen komeimmasta osumasta:

857544

Maalivahtiosastolla parrasvaloihin astui allekirjoittaneen mielestä parhaiten Columbus Blue Jacketsin veräjänvartija Sergei Bobrovsky. Umpisurkean alkukauden ja valmentajan vaihdoksen läpikäynyt Columbus on nyt vihdoin saamassa juonen päästä kiinni. Bobrovsky on nauttinut Columbuksen kahdeksan ottelun tappiokierteestä huolimatta sekä päävalmentajien (Todd Richards ja John Tortorella) että GM Jarmo Kekäläisen luottamusta. Ja mikäs siinä on luottamusta nauttia, jos takataskusta löytyy näin akrobaattisia pelastuksia:

Peliyhtiö Unibet vie onnekkaimpia pelaajia Esa ”Tiki” Tikkasen johdolla Torontoon katsomaan kahta Maple Leafsin ottelua. Tähän kampanjaan pääset osallistumaan Unibetilla lyömällä viiden euron vedon. Lisää kampanjasta täällä!

Lue myös:

NBA Veikkausopas | Vinkki NBA avausotteluun: NBA: Chicago Bulls – Cleveland Cavaliers 28.10.2015 klo 02.00
#Hockeyhalloween villitsee Yhdysvalloissa!