VIDEO: Newcastle on Nicklas Bendtnerin perässä

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Teemu
  • Kuva: Youtube
  • 20/03/2018
Jaa tämä...

Saksalaislehti Bildin tietojen mukaan Englannin Valioliigaseura Newcastle on kiinnittänyt katseensa Wolfsburgin tanskalaishyökkääjä Nicklas Bendtneriin.

Huhujen mukaan Newcastle hakee vahvistusta hyökkäysosastolle loppukauden aikana käytävää pitkää ja tuskaista putoamiskamppailua silmällä pitäen. Bendtner on joukkueen ykkösvaihtoehto, koska miehellä on jo aikaisempaa pelikokemusta Valioliigasta Arsenal-paidassa. Kulttimaineeseen noussut ”Lord” Bendtner on jo aiemmin vihjaissut halustaan siirtyä pois Bundesliigasta, koska hän on juuttunut viime aikoina lähinnä penkinlämmittäjän rooliin Vfl Wolfsburgissa.

Tällä viikolla 28 – vuotta täyttävä Bendtner on päässyt tällä kaudella aloitukseen kaikki kilpailut huomioon ottaen vain kolmessa ottelussa. Mikä on tietynlainen ihme, kun ottaa huomioon, että mies on iskenyt tällä kaudella vähäisestä peliajasta huolimatta neljä maalia (maali joka 105 minuutti). Viime kaudella mies onnistui vain viidesti 28 ottelussa.

Tässä vielä kieli poskessa väännetty video Lord Bendtnerin parhaista paloista. Mies on varustettu pohjoismaisen kollegansa Zlatan Ibrahimovicin itsevarmuudella, mutta viimeistely taidoissa miehillä on eroa kuin yöllä ja päivällä. Toivottavasti Newcastle saa miehestä irti hänen parhaat tehot, mikäli siirto toteutuu.

Lue myös:

VIDEO: Tältä näyttää Veikkaussivujen vuoden urheilija – ja sykähdyttävin hetki valinnat

Bluesin ja Otso Rantakarin tiet erkanevat

BONUS 100€ ja 70€ ilmaisvetoina
Avaa pelitili nyt!
Pelaa