KooKoo nappasi ison kalan!

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Teemu
  • Kuva: Liiga
  • 10/11/2015
Jaa tämä...

Kotimaisen jääkiekkoilun pääsarja Liiga on ollut käynnissä nyt kuukauden ajan. Joukkueiden väliset voimasuhteet alkavat pikku hiljaa hahmottua, ja sitä myöden myös kilpavarustelu on jo alkanut. Tämän viikon kovimman siirtopommin pudotti eilen täksi kaudeksi takaisin Liigaan noussut Kouvolan KooKoo.

Ilta-Sanomien tietojen mukaan KooKoo on hankkinut ryhmäänsä rutkasti lisää kokemusta ja maalintekovoimaa. Lehti kertoo Kouvolalaisten saaneen pyydykseensä 32-vuotiaan konkarin Juha-Pekka Haatajan. Vielä vahvistamattomien tietojen mukaan seura ja pelaaja ovat sopineet nyt loppukauden kattavan sopimuksen. Asialle odotetaan virallista vahvistusta huomenna maanantaina kun KooKoo on ilmoittanut pitävänsä lehdistötilaisuuden.

Haataja on pelannut urallaan Liigassa 610 ottelua, viimeistellyt 178 maalia ja kerännyt 395 tehopistettä. Lisäksi mies on käynyt kokeilemassa siipiään kotimaankenttien ulkopuolella KHL-seura Atlantissa ja SHL:ssä MODO:n paidassa, jonne mies siirtyi kesken viime kauden Kärpistä. Tällä kaudella hän ehti pelata MODO:ssa vain 4 ottelua ennen KooKoo pestiä.

Suomen maajoukkuetta Leijoniakin edustanut Haataja ei ole onnistunut viime vuosina vakiinnuttamaan paikkaa missään seurassa. Aiemmin urallaan kolme suomenmestaruutta ja Liigan pistepörssin sekä maalikuninkuuden kaudella 2012–13 voittanut Haataja hakeekin nyt Kouvolassa uutta nousua uralleen isossa ruudussa.

NHL:n runkosarjan käynnistymiseen kunniaksi peliyhtiö Nordicbet tarjoaa kolme riskitöntä vetoa, jotka voit käyttää haluamiisi NHL-kohteisiin. Kunkin vedon arvo on 10 €, joten yhteensä voit veikata 30 eurolla – ilman riskiä! Hae riskitön veto täältä!

Lue myös:

Tuukka Rask joutunut siirtospekulaatioiden kohteeksi!

Vedonlyöntiopas NHL:ään!

nhl-pro-nordicbet