Otto Honkaheimo try-outille Mestis-seuraan

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Teemu
  • Kuva: WEB
  • 11/09/2015
Jaa tämä...

Suomalaisille jääkiekonkatsojille erityisesti Rauman Lukon paidasta tuttu Otto Honkaheimo on julkaissut Twitterissä tietoa uransa jatkosta.

Viime kaudella Helsingin IFK:n petopaidassa pelannut Otto Honkaheimo jäi kauden päätteeksi ilman jatkosopimusta. 534 ottelua, 588 rangaistuminuuttia ja 99 (16 + 83) tehopistettä Liigassa kerännyt Honkaheimo onkin ollut koko alkukauden pelaamatta mutta nyt tilanteeseen tulee muutos. 30 – vuotias Honkaheimo nimittäin twiittasi aiemmin tänään lähtevänsä ”ylös, ulos ja peleille.” SM-hopea mitaliakin kaapissaan pitävä mies on nimittäin tehnyt kolme ottelua kattavan try-ouy sopimuksen Mestistä pelaavan Lempäälän Kisan kanssa. Jos Suomen nuorissa Leijonissakin urallaan pelannut ”Honkis” vakuuttaa Lempääläläisten joukkueen johdon niin miehelle voidaan sorvata pidempikin sopimus. Honkaheimo on pelannut kerran ennenkin urallaan LeKi:ssä. Pari kautta sitten hän kävi hakemassa juuri Lempäälästä pelituntumaa loukkaantumisen jälkeen.

Ohessa Honkaheimon twiitti paluusta jäälle

Kotimainen Liiga jatkuu sen sijaan jälleen huomenna Karjala-turnauksen aiheuttaman maajoukkuetauon jälkeen. Huomenna pelataan vain yksi ottelu, kun sarjankeskikastiin juuttunut Ilves ja Pelicans ottavat toisistaan mittaa Hakemetsässä. Seuraava isompi ottelukierros pelataan vasta perjantaina, jolloin Liiga-kiekkoilusta pääsee nauttimaan peräti viidellä eri paikkakunnalla. Perjantain kierroksen mielenkiintoisin ottelu pelattaneen jälleen Hakametsässä, jossa on luvassa paikalliskamppailu Ilves – Tappara. Suomikiekkoa tiiviisti seuraava NordicBet tarjoaa paljon mielenkiintoisia pelikohteita jokaiseen ottelupariin.

Nordicbet mainos
Jääkiekon juhlaa!
5 EURON KÄTEISBONUS KIEKKOFANEILLE!
Pelaa