VIDEO: FF Jaro antoi potkut Alexei Eremenkolle

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Tuomas
  • 06/11/2016
Jaa tämä...

Pietarsaarelaisseuran päävalmentaja lähtee vaihtoon.

Jalkapallon Miesten Ykköseen viime kauden päätteeksi pudonnut FF Jaro on antanut potkut päävalmentaja Alexei Eremenkolle. Seura kertoo, että asiasta päätettiin toissapäiväisessä hallituksen kokouksessa.

– Syynä on, että odotetut urheilulliset tulokset eivät ole toteutuneet, minkä vuoksi on kaikkien osapuolten eduksi, että muutos tapahtuu, FF Jaron tiedotteessa mainitaan.

Alkukausi on ollut FF Jarolla kovin vaikea, sillä pietarsaarelaisseura on voittanut seitsemästä ottelustaan vain kaksi. Eremenkon viimeiseksi otteluksi jäi keskiviikon ottelu EIF:iä vastaan, josta tuli vähämaalinen tappio.

FF Jaron päävalmentajana toimii toistaiseksi Niklas Vidjeskog, joka toimii käskijän tehtäviä ainakin niin kauan, että pidempikestoinen ratkaisu on valmis. Matkoilla olevaa Vidjeskogia puolestaan tuuraa Niklas Storbacka, kun pietarsaarelaiset pelaavat huomenna GrIFKiä vastaan.

Pietarsaarelaisseuraa Eremenko ehti valmentamaan vuodesta 2009 alkaen. Parhaimmillaan hän luotsasi seuran Veikkausliigassa peräti viidenneksi, mutta viime kausi kuitenkin päättyi siis suureen pettymykseen.

 

Miesten Ykkösessä pelataan tänään yksi ottelu, kun KPV matkustaa FC Jazzin vieraaksi. Sen sijaan EM-kisat tarjoilee kolme kamppailua sisältäen Englannin ja Venäjän välisen huippumielenkiintoisen kohtaamisen.

Peliyhtiö Nordicbet on jalkapallovedonlyöntiin erinomainen valinta. Sivuston kautta on mahdollista lyödä vetoa eri jalkapallosarjoista ja hankkia loistavan talletusbonuksen.

Lue myös:
VIDEO: Jari Litmanen palasi maajoukkueen treenivahvuuteen
VIDEO: Vastakkainasettelua futiksen ja lätkän välillä EM-kisojen alla

BONUS 100€ ja 70€ ilmaisvetoina
Avaa pelitili nyt!
Pelaa