Eremenkon siirto puhuttaa Venäjällä - Siirtosumma 0 euroa!

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 19/04/2018
Jaa tämä...

Roman Eremenko siirtyminen Moskovan TsSKA:n rivistöön on aiheuttanut suurta porua itänaapurin puolella.

Moskovan TsSKA tiedotti maanantaina verkkosivuillaan Roman Eremenkon siirtymisestä joukkueen vahvuuteen. Huuhkaja-tähti solmi moskovalaisseuran kanssa peräti neljävuotisen sopimuksen.

Jo pitkään velloneiden huhujen mukaan Eremenkon aiempi seura, Rubin Kazan, oli asettanut taiturilleen yli 10 miljoonan euron hintalapun. Suuri hintapyyntö karkottikin halukkaita ostajia Euroopan suurista sarjoista ja suomalaispelaajan tie kävi lopulta samassa liigassa tahkoavaan TsSKA:han.

Eremenkon siirtyminen uuteen seuraan ei kuitenkaan ole mikään varsin yksinkertainen juttu. Taustalla velloo Eremenkon ja Rubin Kazanin välinen riita koskien pelaajan sopimuksen purkua.

Eremenkon kerrotaan nimittäin purkaneen vanhan sopimuksensa oma-aloitteisesti. Rubin yritti näemmä pitää viimeiseen asti kiinni omasta kultakimpaleestaan – tai saada hänestä ainakin tuntuva siirtokorvaus.

Nähdäänkö Teemu Pukin Celtic Mestarien liigassa? Se selviää tänään, Celtic-Maribor! Expektin kertoimet: 1.53 | 3.85 | 6.15. Betsaa peräti 50€ riskittömästi tästä linkistä! ]

TsSKA:n toimitusjohtaja Roman Babajev selvitteli maanantaina sekavaa siirtosotkua medialle.

– Rubin tulee varmasti vaatimaan korvausta ja siihen heillä on oikeus, Babajev kertoi uutistoimisto RIA Novostille.

– Mitä tulee TsSKA:han mahdollisiin rangaistuksiin, niin ne ovat täysin poissuljettuja, sillä me olemme tehneet sopimuksen pelaajan kanssa, millä ei ole ollut työsuhdetta enää Rubin Kazaniin.

Samalla Babajev ilmoitti, ettei TsKSA maksanut Rubinille ruplan ruplaa Eremenkon hankinnasta. Moskovalaisseura toki yritti tarjota vastineeksi omatoimista korvausta, mutta Rubin ei suostunut ottamaan rahoja vastaan.

Sen sijaan Rubin vaatii siirrosta korvauksia päättäjien kautta. Riita onkin edennyt jo FIFA:n käsittelyyn.

– Ei (emme maksaneet siirrosta). Eremenkohan oli purkanut sopimuksensa kazanilaisten kanssa. Mitä tulee pelaajan palkkaan, se on riittävä, Babajev linjasi.

– En usko, että FIFA:n korvaus tulisi olemaan suurempi kuin se mitä me ehdotimme, toimitusjohtaja jatkoi.

Sport.ru -sivuston mukaan Eremenko tienaa TsSKA:ssa huimat 2,2 miljoonaa euroa vuodessa.

Katso myös Veikkaussivujen MM-koripallo -sivusto!

Veikkaussivut

Twitter: @VeikkaussivutFacebook: Veikkaussivut