VIDEO: Eric Cantona Englannin uudeksi päävalmentajaksi?

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Tuomas
  • Kuva: AFP
  • 07/02/2016
Jaa tämä...

Futislegenda tuntee oman arvonsa.

Jalkapallossa komean uran tehnyt ranskalaishyökkääjä Eric Cantona on laittanut muiden tavoin merkille sen, että Englannin menestyminen arvokisoissa on jäänyt rajusti alakanttiin. Muun muassa Leedsissa ja Manchester Unitedissa pelannut entinen ranskalaishyökkääjä onkin ehdottanut, että hän olisi maan uusi päävalmentaja.

Tällä hetkellä Englannin jalkapalloliitto FA etsii potentiaalisia ehdokkaita päävalmentajan pestiin, mikä ei ole osoittautunut intohimoisesti jalkapalloon suhtautuvassa maassa kovin helpoksi tehtäväksi. ”Galling Kukko” on kertonut, että hänen alaisuudessaan Englanti ei tulisi häviämään Islannin kaltaisille joukkueille.

– Minä lupaan, ettemme häviä pikkusaarelle, jossa maalivahti on elokuvaohjaaja ja apuvalmentaja hammaslääkäri! Cantona julisti viitaten Islannin maajoukkueen maalivahdin Hannes Thór Halldórssonin ja apuvalmentajan Heimir Hallgrimssonin siviilihommiin.

Cantona, joka tunnetaan myös lempinimellä Kuningas, perusteli olevansa soveltuva ehdokas pestiin jo syntymävuotensa perusteella.

– Olen syntynyt vuonna 1966, eli siis samana vuonna kun Englanti voitti maailmanmestaruuden. Sen ainoan.

 

EM-kisoissa ottelut jatkuvat tänään huipputaistolla, kun Saksa kohtaa Italian. Kamppailun voittaja pelaa semifinaalissa.

Peliyhtiö Betsson tarjoaa EM-kisoihin kymmenen euron arvoisen riskittömän vedon. Lisäksi sivuston kautta on mahdollista lyödä vetoa eri jalkapallosarjoista ja hankkia loistavan talletusbonuksen.

Lähde: Iltasanomat

Lue myös:
VIDEO: Wales EM-kisojen semifinaaliin
VIDEO: Neymar lopetti spekulaatiot – brasilialainen jatkaa Barcelonassa

BONUS 100€ ja 70€ ilmaisvetoina
Avaa pelitili nyt!
Pelaa