VIDEO: Jääkiekkokaukalotkaan eivät kestä kaikkea!

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Teemu
  • Kuva: Youtube
  • 17/04/2018
Jaa tämä...

Vajaan kahden viikon päästä koittaa jääkiekkofanien ennenaikainen joulu. 7. päivä lokakuuta nimittäin pyörähtää jälleen käyntiini jääkiekon kuninkuusluokka National Hockey League (NHL), eli änäri. 82 ottelua käsittävään runkosarjaan lähtee tänä vuonan 30 nälkäistä joukkuetta ja satoja maailman parhaita jääkiekkoilijoita, ja kaikilla on vain yksi ja ainoa tavoite: Stanley Cup voitto!

Pitkän ja vaiherikkaan kauden aikana tullaan näkemään varmasti jälleen lukematon määrä hienoja yksilösuorituksia jotka päättyvät upeisiin maaleihin. Lisäksi Youtube tulee mitä todennäköisemmin saamaan jälleen täytettä näyttävistä hyökkäyspään yhteistyönäytteistä ja maalivahtien haamupelastuksista. Mutta on kuitenkin syytä muistaa myös vanha sanonta: rapatessa roiskuu. Aina välillä tapahtuukin ylilyöntejä, tai muita onnettomuuksia. Välillä onnettomuudet ovat onnettomia vahinkoja, välillä törkeätä vastustajan kunnioituksen puutetta ilmentäviä törttöilyjä.

Toisinaan käy niin, ettei edes pelipaikkana toimiva areena ole valmistautunut ottamaan niin kovia pommeja laitojansa vasten kun on ollut tarjolla. Kaukalon laitoja ei ole myöskään suunniteltu kestämän temperamenttisia valmentajia eikä faneja… Tästä seuraakin välillä todella näyttäviä, mutta erityisen vaarallisia tilanteita kun pelaajat ja katsojat erottavat lasit hajoilevat odottamattomien kovien iskujen voimasta. Onkin onni onnettomuudessa, että harvoin näissä tilanteissa pelaajat tai katsojat ovat loukkaantuneet vakavasti vaikka tarjolla on ollut joka puolelle sinkoilevia lasinsiruja.

Veikkaussivut tarjoaakin tänään teille lätkähistorian TOP 10 lasit hajottaneet hetket. Toivottavasti näemme tällaisia highlight-hetkiä myös ensi kaudella, mutta ilman yhdenkään henkilön loukkaantumista.

Kuten jo mainittua NHL-kauden alkuun on enää muutamia päiviä. Useat vedonlyöntisivut tarjoavatkin jo nyt mahdollisuuden veikata NHL:n avauskierroksen otteluita. Peliyhtiö Veikkaushuone  taasen tarjoaa Suomen korkeimmalle sarjatasolle, eli Liigalle loistavat kertoimet niin ennen otteluita kuin myös livevedon puolella. Lisäksi veikkaushuone tarjoaa pientä lisä kivaa ja jännitystä erikoiskampanjallaan: Osallistu kilpailuun ja ole mukana kymmenien mahtavien palkintojen arvonnassa!

Lue myös: 

Lauri Korpikoski vahvassa vireessä harjoitusottelussa!
NHL-tähden raiskaustapauksessa jälleen uusi käänne!