VIDEO: Erkka Westerlundista Salavat Ufan uusi päävalmentaja

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Tuomas
  • Kuva: AFP
  • 22/03/2018
Jaa tämä...

Venäläisseura saa menestyneen käskijän.

Jääkiekon KHL:ssä pelaava Salavat Ufa saa ensi kaudeksi kokeneen mestarivalmentajan, kun Erkka Westerlund siirtyy seuran uudeksi päävalmentajaksi. Salavat Ufa tiedotti perjantaina sopimuksen syntymisestä. Siitä ehdittiin huhuilla ja keskustella toki jo aikaisemmin.

Westerlund, joka täyttää ensi viikolla 60 vuotta, on Suomen yksi kokeneimmista kiekkovalmentajista. Edellisen kerran Westerlund on toiminut valmennustehtävissä kausien 2014-2016 aikana, kun hän oli Jokereiden päävalmentajana. Sen jälkeen mies on tehnyt eri töitä.

Westerlund on valmentanut useaan kertaan Suomen maajoukkuetta komein saavutuksin. Hän on voittanut Leijonien kanssa olympiahopean, olympiapronssia, kaksi MM-hopeaa ja MM-pronssin. Myös SM-liigan puolella mestariluotsi on saanut useita palkintoja.

Kulunut kausi päättyi Salavat Ufalta pettymykseen, sillä vihreäpaidat sijoittuivat itäisessä konferenssissa kuudenneksi ja putosi pudotuspelien avauskierroksella. Salavat Ufa nappasi mestaruuden keväällä 2011, jonka uusimiseen Westerlundin kanssa pyritään.

 

Tsekkaa parhaat jääkiekon pelikohteet Unibetilta>>

Lue myös:
VIDEO: Kai Suikkaselle potkut
VIDEO: Marcus Fagerudd siirtymässä SHL-kaukaloihin

betsson mainos
Uusi Betssonilla?
betsson logo
TALLETA 100 € – SAAT 200 € ja 25€ ilmaisvedon!
Pelaa