VIDEO: Esa Pirnes lopettaa uransa

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Tuomas
  • 16/04/2018
Jaa tämä...

Oululaisseuran keskushyökkääjä päättää komean uransa.

Jääkiekon SM-liigassa pelaavan Oulun Kärppien keskushyökkääjä Esa Pirnes päättää komean uransa. 39-vuotias kokenut pelaaja tiedotti asiasta sosiaalisessa mediassa.

– Istuin kauden jälkeen kopissa pronssimitali kaulassa ja katselin ympärilleni. Koin suunnatonta kiitollisuutta ja samalla haikeutta. Samaisessa kopissa istuin 20-vuotta aikaisemmin, aloittaessani ammattikiekkoilijana. En olisi silloin uskonut mitä kaikkea kiekkoilijana pääsen kokemaan ja näkemään, Pirnes kertoi Instagramissa.

Viimeisten kausien aikana Pirnes edusti Kärppiä, jossa hän saavutti myös Suomen mestaruuden. Sen lisäksi hyökkääjä pääsi juhlimaan SM-liigan voittoa Tapparan vahvuudessa. Maajoukkuetasolla hän juhli kahta MM-pronssia. Puolestaan NHL:ssä Pirnes pelasi 57 ottelua Los Angeles Kingsin paidassa.

Kotimaan ja Pohjois-Amerikan kaukaloiden lisäksi Pirnes pelasi yhden erinomaisen kauden KHL:ssä, neljä kautta Ruotsin pääsarjassa kuin myös yhden kauden Sveitsin liigassakin.

– Urallani on ollut paljon hienoja hetkiä, menestystä, onnistumisia sekä pettymyksiä ja loukkaantumisiakin. Kiitos kaikille valmentajilleni, organisaatioille, pelikavereille, ystävilleni ja mahtaville faneille! Kiitos perheelleni ja erityisesti rakkaalle vaimolleni! Kaksikymmentä vuotta meni vauhdilla, kivaa oli ja nautin joka hetkestä.. Nyt on aika siirtyä kohti uusia haasteita, Pirnes jatkoi.

Tsekkaa videolta Pirneksen parhaita paloja:

 

Peliyhtiö Veikkaushuone on jääkiekkovedonlyöntiin erinomainen valinta. Sivuston kautta on mahdollista lyödä vetoa eri jääkiekkosarjoista ja hankkia loistavan talletusbonuksen.

Lähde: Kärppien tiedote, Yle Urheilu, MTV Sport

Lue myös:
VIDEO: Tero Koskiranta siirtyy SaiPaan
VIDEO: CHL:ssä joukkueiden määrää tullaan pudottamaan

betsson mainos
Uusi Betssonilla?
betsson logo
TALLETA 100 € – SAAT 200 € ja 25€ ilmaisvedon!
Pelaa