Eskisehirspor - Marseille | Eurooppa Liiga 2.8.2012

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 08/01/2012
Jaa tämä...

Marseille vierailulle Turkkiin.

Eskisehispor – Marseille, merkki 2, kerroin 

Jalkapallon Eurooppa Liigaa, turkkilainen Eskihispor aloittaa oman urakkansa kolmannella karsintakierroksella otteluparissa Marseillea vastaan. Ranskalaisjätti on joukkueista selkeästi laadukkaampi ja myös suuri suosikki vieraissa. Turkkilaiset omaavat kovan kotiedun, tasapelin tai voiton hakeminen ei ole helppoa, mutta Marseille lukeutuu Ranskan liigan parhaimmistoon, joten vierasvoitosta on lähdettävä myös vieraskentällä liikkeelle.

Marseille pelasi viime kauden pahasti alakanttiin ja nyt jäävät Mestarien Liigan pelit väliin. Se on varmasti suuri pettymys joukkueelle sekä kannattajille. Eurooppa Liigasta olisi pakko saada menestystä aikaan, joten varmasti on tulossa nyt selkeästi parempi kausi kuin mitä viimeksi. Marseille on pelannut useita harjoitusotteluita, ei ole vielä täysin vakuuttanut, mutta toisaalta vain yksi tappio on kertynyt joukkueen pelaamista otteluista. Viimeksi Marseille voitti viikonloppuna myös Ranskan pääsarjassa pelaavan Evianin 1-2 maalein. 

Turkkilaispoppoolla oli ongelmia jo viime karsintakierroksella. Joukkue kohtasi skotlantilaisen St.Johnstonen eikä jatkoonpääsy tapahtunut todellakaan helpolla. Näistä lähtökohdista sanottuna viime kaudella pahasti alisuorittanut ranskalaisjätti alkaa palaamaan omalle tasolleen ja se voisi tapahtua heti näin alkuun Eurooppa Liigassa.

Veikkaussivut | Tuomas