Espanja - Irlanti | Jalkapallon EM-kisat Pitkävetovihje 14.6.2012

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 16/04/2018
Jaa tämä...

Irlannilla edessä hikinen ilta?

Espanja – Irlanti, Vihje: Espanja -1.5, Kerroin 1.88 Pinnacle

Espanja – Irlanti, Vihje: Espanja -2.5, Kerroin 3.00 BET365

Lyö 50 €:n veto ILMAN RISKIÄ!

> Lue lisää

Saat nyt VAIN VEIKKAUSSIVUILTA 50 €:n riskittömän vedon Nordicbetille. Jos ensimmäinen vetosi menee väärin, Nordicbet palauttaa rahasi takaisin! Katso myös muut EM-kisojen tarjoukset Veikkaussivuilta.

 

Irlanti kärsi avauskierroksella selkeän tappion Kroatialle Espanjan pelatessa tasan 1-1 Italian kanssa. Paperilla ottelu vaikuttaakin etukäteen selkeältä Espanjan voitolta, mikäli se pelaa omalla tasollaan.

Mielenkiintoinen huomio avausottelussa oli se, että Espanjalla ei ollut kentällä ainuttakaan kärkimiestä. Torres ja Llorente istuivat vaihtopenkillä enemmänkin keskikenttämiesten Fabregasin ja Silvan pyöriessä kärjessä. Odotankin tähän otteluun jompaakumpaa edellämainittua kärkimiestä avaukseen. Irlannin ongelma on yksinkertaisesti sen materiaalin taso, joukkueesta ei montaa kansainvälisissä peleissä tähtipelaajaksi luokiteltua yksilöä löydy. Irlannin vahvuus karsinnoissa olikin sen 11 miehen sumppupuolustus vahvistettuna kohtuullisella erikoistilannepelaamisella. On ennakkoon vaikea kuvitella joukkueen saavan tästä ottelusta pistettäkään maailmanluokan pelaajia vilisevältä Espanjalta, joka varmasti haluaa ottelusta voiton. Mikäli Espanja saa Barcelonamaisen lyhytsyöttöpelinsä kulkemaan on mahdollista, että näemme kisojen ensimmäisen murskavoiton.

En ole kauhean innoissani ottelun kertoimista. Voin arvata erään tunnetun vetovihjelinjan lähtevän Irlannin kyytiin, vaikken asiakas olekkaan. Parhaimmillaan yli 16 kertoimet Irlannin voitolle ovat kieltämättä riskipelaajalle minimipanostuksen arvoisia eikä 6.5 kerroin tasapelille ole huonoin vaihtoehto. Itse lähden turvallisesti halitsevan mestarin kelkkaan – sillä varauksella että Espanjan valmentaja tajuaa laittaa kentälle edes yhden kärkimiehen. Mikäli Espanja saa maalin ensimmäisellä puoliajalla, kuten uskon on mahdollista että ottelu repeää rumastikkin. Espanjan kahden ja kolmen maalin voitot keskikokoisella panossuosituksella sekä yli 2.5 maalia on tällä hetkellä myös pelattavuuden rajoilla.

Pelionnea!

Veikkaussivut | Paspe

 

_______________________________________________________________________________

 

Espanja-Irlanti, Vihje: Espanja, Kerroin 1,27 Betfair

Espanja-Irlanti, Vihje: Espanja -1,5, Kerroin 1,88 Pinnacle

Espanja-Irlanti, Vihje: Espanja voittaa, clean sheet Kerroin 1,77 Betfair

 

Irlanti on yksi kisojen heikoimmista ja Espanja ehkä ennakolta vahvin. Irlannin tappio Kroatialle ei anna toiveita Espanjan horjuttamisesta, joka puolestaan aloitti turnauksensa tasurilla Italiaa vastaan. Italia-ottelu tarjosi joukkueelle sopivan alun turnaukselle ja uskon Espanjan ennakoidusti voittavan molemmat jäljellä olevat ottelunsa. Italiaa vastaan pelattiin tarkoituksella varovaisemmin ja tämä lienee ollut joukkueen johdon taktinen valinta. Nyt lähdetään voittamaan.

Espanja tulee iskemään jonkun rutiinimaalin ja voittamaan ottelun 2-0 tai 3-0. Maaleja ei tunnetusti vastustaja myöskään tee helposti. Irlanti panostanee puolustukseen, jonka murruttua omatkin maalit jäänevät tekemättä. Lähdetään näistä olettamuksista hyödyntämään kohtuullisen hyviä kertoimia!

Veikkaussivut | FC1893