Espanja - Italia | Jalkapallon EM-kisat Pitkävetovihje 10.6.2012

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 06/09/2012
Jaa tämä...

Hallitseva Euroopan- ja Maailmanmestari Espanja aloittaa oman kisaurakkansa Italiaa vastaan.

Pitkäveto- ja tulosvetovihje Espanja – Italia otteluun:
Pitkäveto: Espanja, Kerroin 1.85 Betfair
Tulosveto: Espanjalle 2-1, Kerroin 9,50 Betfair

Lyö 50 €:n veto ILMAN RISKIÄ!

> Lue lisää

Saat nyt VAIN VEIKKAUSSIVUILTA 50 €:n riskittömän vedon Nordicbetille. Jos ensimmäinen vetosi menee väärin, Nordicbet palauttaa rahasi takaisin! Katso myös muut EM-kisojen tarjoukset Veikkaussivuilta.

Espanjan valmistautuminen kisoihin sujui mainiosti. Se voitti kolme edellistä otteluaan ilman suurempia ongelmia pelaten osittain kokeilumiehistöillä. Italia puolestaan hävisi viimeistelyottelunsa parhaalla kokoonpanollaan Venäjälle 3-0. Italian valmistautumista varjosti myös Crisiton sulkeminen ulos maajoukkueesta Serie A:ssa tapahtuneiden sopupeliepäilyjen seurauksena.

Kokoonpanoja katsottaessa Espanjalla on vahvempi joukkue. Erityisesti keskikenttä on todennäköisesti Xavin, Iniestan ja Fabregasin johdolla todennäköisesti kisojen laadukkain. Pieniä kysymysmerkkejä aiheuttavat joukkueen puolustus ja kärkimiehet. Puyolin menetys kisojen alla oli paha takaisku Espanjan puolustukselle, josta puuttuu nyt selkeä johtaja. Hyökkäyspäässä Torresin surkea kausi Valioliigassa sekä kysymys siitä, riittääkö Llorenten taso Kansainvälisissä huippuotteluissa ovat mielenkiintoista katsottavaa. Italian joukkue on vanhenemaan päin ja onkin mielenkiintoista seurata vieläkö mm. 33-vuotiaasta Pirlosta on keskikentän sateentekijäksi.

Kokonaisuutena muutamista kysymysmerkeista huolimatta Espanjalla on matkassa laadukkaampi joukkue ja uskon maailmanluokan keskikentän kantavan joukkueen helposti alkolohkosta jatkoon ja voittoon Italiasta.

Veikkaussivut | Paspe