Espanja - Kroatia 4.9.2013 | Koripallon EM-kilpailut

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 09/04/2013
Jaa tämä...

Murskaako Espanja EM-avauksessa Kroatian?

Espanja – Kroatia (+11,5 pistettä), merkki 1, kerroin 

Nordicbetin kertoimet otteluun 1,13 | 6,00 

 

 

Koripallon EM-kilpailuiden ensimmäisen pelipäivän ottelutarjontaa, Kroatia yrittää haastaa mahdottoman tehtävän edessä Espanjan. Tässä lohkossa muut joukkueet ovat Tsekki, Slovenia, Puola sekä Georgia. Materiaaliltaan Espanja on turnauksen suurin mestarisuosikki. Espanjalla on turnauksesta sivussa niin Paul Gasol kuin myös Juan Carlos Navarro, mutta silti Espanja on liikenteessä hurjalla materiaalilla. Kroatia on lohkon kolmanneksi vahvin joukkue heti Espanjan sekä tietenkin Slovenian jälkeen. Valitettavasti tässä lohkossa yhdelläkään joukkueella ei tule olemaan realistisia mahdollisuuksia Espanjaa vastaan. Ainoastaan Slovenia on sellainen porukka, joka voisi hyvänä päivänä jollain tapaa Espanjan haastaa.

On aivan totta, että Espanjan ryhmä ei ole samanlainen kuin aikaisemmin tai ei ole yhtä vahvakaan, mutta silti tälläisessä ottelussa joukkueiden välinen tasoero on yksinkertaisesti valtava Espanjan eduksi! On tietenkin mahdollista, että turnauksen avausottelussa yllätysmahdollisuudet myös Kroatialla on normaalia suuremmat, mutta tuskin näin etukäteen selkeässä ottelussa paljoa Kroatialla on mahdollisuuksia täysin ylivoimaista vastustajaa vastaan.

Kroatia tulee käymään tiukkaa taistelua lohkon kolmannesta sijasta heti Espanjan sekä Slovenian takana, joten Espanja sekä Slovenia tulevat kaiken järjen mukaan nappaamaan lohkossa kaksi ensimmäistä sijoitusta. Espanja tasoituksellakin on ehdottomasti erittäin lähellä toteutua.

Veikkaussivut | Tuomas