Espanja murskaavasti MM-käsipallon mestaruuteen!

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 25/04/2018
Jaa tämä...

Espanja otti toisen maailmanmestaruutensa jyräämällä Tanskan.

Käsipallon MM-turnaus saatiin eilen pelattua loppuun ja turnauksen finaalissa Espanja murskasi Tanskan käsittämättömin 35-19 numeroin. Ottelu ei nyt välttämättä ollut ratkennut vielä tauolla, mutta jo tauolla Espanja oli lähes kymmenen maalin johdossa eikä näin Tanskalla ollut lopulta minkäänlaisia mahdollisuuksia mestaruuteen. Toisella puoliajalla Tanska sai vain onnettomat yhdeksän maalia aikaan, joten voitosta ei ottelun lopulla enää pelattu lainkaan. 

Espanjalle mestaruus oli toinen. Espanjan ensimmäinen mestaruus tapahtui kahdeksan vuotta sitten. Välierässä Espanja oli voittanut omassa ottelussaan Slovenian 26-22 maalein ja puolestaan tanskalaiset eivät antaneet hieman yllättäen Kroatialle mitään mahdollisuuksia. Yksi mestarisuosikeista, Kroatia kaatui peräti selkein 30-24 numeroin.

Espanjan maalitykkeinä ottelussa loistivat puolustaja Joan Canellas seitsemällä maalillaan sekä myös hienosti kuusi maalia viimeistellyt Valero Rivera. Espanjan parhaimmistoon lukeutui ilman muuta myös joukkueen maalivahti, Arpad Sterbik. Espanjalaisten maalivahti otti useita tärkeitä torjuntoja.

Veikkaussivut | Tuomas