Espanja - Ranska | Jalkapallon EM-kisat Pitkävetovihje 23.6.2012

  • Veikkaussivujen toimitus
  • 22/06/2012
Jaa tämä...

Hallitsevalla mestarilla näytönpaikka.

Espanja – Ranska Vihje: Ranska +1() ja Ranska ()

Lyö 50 €:n veto ILMAN RISKIÄ!

> Lue lisää

Saat nyt VAIN VEIKKAUSSIVUILTA 50 €:n riskittömän vedon Nordicbetille. Jos ensimmäinen vetosi menee väärin, Nordicbet palauttaa rahasi takaisin! Katso myös muut EM-kisojen tarjoukset Veikkaussivuilta.

Espanja voitti lohkonsa, mutte ei esittänyt mitään erikoista. Joukkue tuntui tyytyvän pallon pyörittelyyn keskialueella liikaa ja pelaavan varmistellen. Jatkossa varmisteluun ei ole varaa, sillä vastustajat kovenevat ottelu ottelulta.

Ranska esitti pirteää peliä alkulohkossa, vaikka ottikin vihjeideni mukaisesti tappion Ruotsilta. Luvassa on mielenkiintoinen ottelu, sillä Ranska oli ennen kisoja jo allekirjoittaneelle kisojen musta hevonen. Joukkueessa näyttää vallitsevan mainio ilmapiiri ja joukkue tuntuu todella nälkäiseltä.

Espanjan otteluissa on hieman näkynyt osalla pelaajista jopa turhautumisen merkkejä, kun syötöt ovat suuntautuneet väärään paikkaan, tai palloa on turhaan liikuteltu alaspäin. Espanjan pelityyliä rakastavana ja joukkuetta pitkään jo kannattaneena onkin ollut hieman pettymys katsella pallon pyörittelyä puolessakentässä viimeisen hyökkäyskolmanneksen sijaan.

Etukäteen katsottuna Espanjalla on paperilla hieman vahvempi nippu kasassa. Ranskallakin on toki maailmanluokan tähtiä, mutta aivan jokaiselle pelipaikalle sellaista ei ole lyödy. Tappio Ruotsille on taatusti saanut joukkueen sisuuntumaan ja se tulee varmasti taistelemaan raivoisasti paikasta välieriin. Uskon pelin kuvan olevan jälleen Espanjan pyörittelevän lyhytsyöttöpeliään Ranskan iskiessä vastaan tai rakentavan peliä pallon saatuaan.

Etukäteen ottelu vaikuttaa puolivälieristä mielenkiintoisimmalta, sillä ottelun voittajalla on kaikki mahdollisuudet mennä loppuun asti. Olen henkeen ja vereen Espanja-fani, mutta sen hyökkäys ei ole minua vakuuttanut. Vain yksi maali Italiaa ja Kroatiaa vastaan on ainakin minulle pettymys.

Kyllä Espanja mielestäni lähtee otteluun suosikkina, mutta kertoimia katsellessa parhaat kohteet löytyvät Ranskan puolelta. Yksittäisessä ottelussa Ranska pystyy lyömään Espanjan ja muutenkin pudotuspelivaiheessa pelit ovat usein pienistä asioista kiinni. Pelaan rohkeasti Ranskan voittoa, vaikka vastassa onkin suosikkijoukkueeni. Myös tasapelin ja EH +1 kertoimet ovat pelattavia ja varsinkin tuo Ranska +1 tulee löytymään myös kupongeiltani.
Pelionnea!

Veikkaussivut | Paspe